Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Tukholma

Foorumit Muut Vapaa keskustelu Tukholma

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 601 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 10 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #199959
  pete avatar
  pete
  Osallistuja

  Tuli käytyä viikolla katsomassa miltä Tukholmassa näyttää.
  Nahkahousuja ei näkynyt yhtään.
  Pitkiä saapikkaita oli sitäkin enemmän katukuvassa.
  Ainoat nahkahousut jotka reissun aikana näkyi oli helsingin terminaalissa pois tullessa.
  Vaimolle tuli ostettua pitkävartiset saapikkaat alennusmyynnistä (reisisaappaat).

  Tuntuu olevan nuo nahkahousut aikas kortilla nykyään. No onneksi vaimolla on välillä ne jalassa ja tietysti itsellä.

  #199984
   avatar
  Nimetön

  Lueskelen kommenttia hotellissa Göteborgissa. Olin päivällä keskustassa liikkeellä ja huhu huh, täällä on ainakin joka neljännellä jalassaan kääntövarsisaappaat, toisilla polven yli, toisilla läppä alhaalla, toisilla varsi rutattuna niin että läppä jää polveeen. Summa summarum niitä on satoja ihan lyhyen kävelylenkin aikana havainnoituna. Taidan taas lähteä ulos…

  #199993
   avatar
  Nimetön

  Totta, nyt kyllä pääsee ylpeilemään kotikaupungin Tukholman silmänruoalla. Duunipaikkani on aivan keskustassa, ja töihin mennessä, ruokatunnilla, ja taas metroon hilppastessa on kyllä saappaiden ja tiukkojen farkkujen lauma melkoinen. Myös hieman muodokkaammatkin frouvat ja neidit ovat aivan muodin harjalla. Eri asia on sitten nämä anorektiset tikkujalat, joita näkee myös.

  Tätä on jatkunut syksystä 2006 lähtien, enkä ole ollenkaan pahoillani! Tuntuu kuin olisi 80-luvun musiikkivideossa, Nenan vaikkapa.

  Mutta kuten todettiinkin, nahkahousuja ei näe, ei edes päivittäin. Sen sijaan takkeja on todella paljon; joku aikahan sitten suurinta muotia olivat tennarit, napakat farkut ja tiukka nahkatakki isoilla resoreilla.

  Mitä täältä käsin on viime aikoina käynyt muissa pohjolan tai mantereen suurissa kaupungeissa, niin väitänpä, että täällä ollaan kyllä ihan muodin ykköskastissa.

  Uusin villitys näyttäisi olevan lyhyt trikoohame ja leggingsit.

  -JM

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.