Palaa kohteeseen Kuvia

Tukala yöpuku

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 1,728 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Murunda avatar Murunda 7 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #208593
   avatar
  Nimetön

  Kyllä 6h tuossa tekee jo aika tiukkaa…huh! Silloinkin pääsi eroon vasta tuosta päällysnaamarista! Löytäisipä vaan sen tytön, jonka kanssa jakaa näitä juttuja… 🙄

  #208609
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  No varmasti, minkälainen asu sulla tossa kuvassa on? Ei näyttänyt ihan tavallinen kissapuku ainakaan olevan tai sit toi kuvakulma jotenkin hämää?

  #208616
   avatar
  Nimetön

  Se on lahkeellinen, mutta HIHATON puku…alla kokopuku (catsuit, jossa kiinteästi sukat, käsineet ja naamari). Kiva kokeilu…ja vähän tukalahan sen pitikin olla (vois mennä uudelleenkin,..ja keksiä ystävän kanssa joku kiva leikin aihe tuon ympärille, heh). Ei vaan taida löytää täältä ketään kivaa lyyliä, joka tykkäis leikkiä tuollaisen kanssa… ovat kai kaikki kasvaneet aikuisiksi (tylsiksi?), tai sitten heillä on ehkä jo niin paljon kavereita, etteivät kaipaa edes yhtä pervoa ystäväksi. :o)

  #208637
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  Varmasti aika hankala nukkua tuossa mutta on kyllä toisaalta ihan tajuttoman pervo 🙂 Tekis mieli itsekin tuollaista ja kokeilla kuinka kauan kestää olla puettuna siihen 😉

  #208673
   avatar
  Nimetön

  Heh, joo…ei siinä kyllä oikein nukkua voi. Toinen hankaluus on siinä, ettei tuontyyppisiä juttuja pysty yksin pukemaan tai riisumaan. Tuohon päällehän oli vielä puettu puhallettava kokonaamari, jossa vain hengitysputki. Huh huh. Tähänkin kokeiltu vielä puhallettava, tiukahko bondage-säkki päälle, niin siitä ei kyllä todellakaan livahda yhtään mihinkään! (mutta siinä paketissa alkaa kyllä olemaan jo parikin tuntia jo rajalla…kivalla sellaisella kuitenkin) 😯 .

  #208678
  johnfinnish avatar
  johnfinnish
  Osallistuja

  Mukava pukine varmasti! 8)

  #208692
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  Nyt kun on nagan syöntikisat viikonloppuna Tampereella, niin pitäisköhän foorumilaisten laittaa jotkut kumipukukestokisat jossain vaiheessa? Muutama kerros kumia päälle, sidottuna tiukasti ja sitten kellot käyntiin. Miten ois?

  #208694
   avatar
  Nimetön

  "latex1" wrote: Nyt kun on nagan syöntikisat viikonloppuna Tampereella, niin pitäisköhän foorumilaisten laittaa jotkut kumipukukestokisat jossain vaiheessa? Muutama kerros kumia päälle, sidottuna tiukasti ja sitten kellot käyntiin. Miten ois?

  Noh, ei se itse AIKA sinänsä ole minulle mikään olennainen juttu. Se riippuu vähän kulloisistakin fiiliksistä jne. – joskus viehättää pidempään, joskus vähemmän… mutta se hyvä fiilishän tässä onkin se juttu, niinkuin kaikki varmaan ymmärrämme. Veikkaanpa kuitenkin, että tuo ehdottamasi "skaba" kuitenkin varmaankin monelle "kolahtaisi" sekin. 🙂

  #208695
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  "ClassicGent" wrote: Veikkaanpa kuitenkin, että tuo ehdottamasi "skaba" kuitenkin varmaankin monelle "kolahtaisi" sekin. 🙂

  Veikkaampa kanssa…. siitä ei tule mikään pikakisa, saa valmistautua olemaan pitkään mikäli voittoon aikoo :mrgreen:

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.