Palaa kohteeseen Videoita

tollanen löytö!!

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 992 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 8 vuotta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #206719
   avatar
  Nimetön

  http://www.houseofgord.com/

  onko kellään kokemuksia moisesta sivusta tai oletteko katsoneet moisia videoita???

  #206721
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Juu, mä oon ainakin katsellut noita videoita ja joskus ollut jäsenenäkin kyseisellä sivustolla. On ihan mielenkiintoisia videoita. "tekniikka bondage" <- eipä varmaan tommosta termistöä edes ole, mutta semmoisiahan noi videot on ku niitä seurailee. Enemmän saisi olla nahka,pvc ja latex-asuja, spandex asuja ainakin on todella usein naisten päällä videoissa. Toinen hieman samanlainen sivusto on http://www.nakedgord.com/

  #206723
   avatar
  Nimetön

  miten siihen pääsee jäseneksi ja paljonko maksaa,pystyykö eroon helposti??

  #206725
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  http://www.houseofgord.com/join.php
  Luottokortin tarvitsee, siitä on niin kauan aikaa ku mä olin tossa jäsenenä, silloin olin muistaakseni kuukauden ja se oli semmoinen että se ei jatkunut vaan päättyi automaattisesti nyt näyttäisi olevan jatkuva mikäli ihan oikein ymmärsin, mutta kyllä senkin voi päättää ihan milloin tahansa, mut joku täällä on ollut hiljattain jäsenenä jollain tollaisella sivulla missä on jatkuva jäsenyys niin voisi hieman valaista meitä että onko helppo lopettaa jäsenyys halutessaan?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.