Palaa kohteeseen Kuvia

Töissä

Tämä aihe sisältää 7 vastaukset, 1,653 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi latex1 avatar latex1 7 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #209579
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  Viimeinkin sain pari kuvaa napattua töissä nahkattaresta 🙂

  #209581
   avatar
  Nimetön

  Upeeta! Lisää vaan uusia kuvia aina kun voit;)

  #209584
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Joo, hienoa 🙂 Varmaan piristää kummasti työpäivää kun on tommosia siellä sun töissä 😉

  #209591
   avatar
  Nimetön

  Kiva työpaikka.:)

  #209627
  LeatherLover avatar
  LeatherLover
  Osallistuja

  Wau! Saakos tuota herkkua katsella töissä useinkin? Vuosia sitten itellänikin oli työkaveri, jolla välillä mustat, välillä ruskeat nahkafarkut… ja pikkujouluissa taas jotain muuta nahkaa… oi niitä aikoja!

  #209628
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  Aina kun aamuvuorot koittaa.. Yleensä syksystä jouluun hän pitää nahkahousuja. Keväällä ja kesällä ei jostain kumman syystä.

  #209635
   avatar
  Nimetön

  Siis, ymmärsinkö oikein, et salaa kytätään työkaverin housuja, ja kuviakin niistä kännykameralla? Eikä yhtään tunnu urpolta? Kyllä mä tajuaisin, jos oisit pistäny työkaveris posettamaan ja kuvannu, mut salaa kuvaaminen ja nahkahousujen kuolaaminen nurkan takana lähinnä vahvistaa fettarien mainetta omituisina runkkareina. Mitenkään nyt ketään haukkumatta.

  #209636
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  "LtxDevil" wrote: Siis, ymmärsinkö oikein, et salaa kytätään työkaverin housuja, ja kuviakin niistä kännykameralla? Eikä yhtään tunnu urpolta? Kyllä mä tajuaisin, jos oisit pistäny työkaveris posettamaan ja kuvannu, mut salaa kuvaaminen ja nahkahousujen kuolaaminen nurkan takana lähinnä vahvistaa fettarien mainetta omituisina runkkareina. Mitenkään nyt ketään haukkumatta.

  Totta hitossa salaa kyttään ihmisten pukeutumista. En kuitenkaan viitsi mennä päin naamaa sanomaan, että upeat housut anna kun otan kuvaa ja voitko poseerata tietyllä tavalla.
  Koska en poseeraamaan toista pakottanut, niin otin kuvat pelkistä housuista. Julkikuvaaminen kun on nykyään VIELÄ sallittua. Kunhan Taapero ja muut pääsevät tekemään aivopieruvalvontalakejaan, muuttuu tuokin lakipykälä vielä jonain päivänä. Siihen asti otan kyllä kuvaa housuista, hameista yms. ilman kasvoja juuri silloin kun minua huvittaa.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.