Tiukat nahka- ja tekonahkahousut ovat nyt in! Uskallatko pukea?

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Nahka-asut Tiukat nahka- ja tekonahkahousut ovat nyt in! Uskallatko pukea?

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi LeathersuitLarry avatar LeathersuitLarry 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #332192
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Uskallatko pukea kauden kuumimmat housut? Näin stailaat ne rennoiksi:

  Tiukat nahka- tai feikkinahkahousut ovat nyt in, ja seksikkäästä stigmastaan huolimatta ne toimivat varsin hyvin myös arkikäytössä. Katso mallia niiden stailaamiseen katutyylitähdiltä.

  Harva on välttynyt tiukkojen PVC-housujen näkemiseltä Instagram-feedissään, kadulla tai kauppojen hyllyillä.

  Vaikka nahkahousut kuulostavatkin aikansa eläneeltä trendiltä, perustuu niiden moderni tuleminen simppeleihin leikkauksiin sekä kasvavassa määrin myös eläinystävällisiin materiaaleihin.

  Housut voikin ottaa huoletta yhdeksi syksyisen ja talvisen vaatekaapin kulmakivistä, ja niiden stailaamisessa vain taivas on rajana.

  Tässä viisi malliesimerkkiä siitä, kuinka nahka tai feikkinahka toimii arkityylissä olematta kuitenkin yliseksikäs, liian rokkihenkinen tai ylipäänsä mauton.

  Muotivaikuttaja Sylvia Hagjoon look koostuu hauskoista, ylipitkällä vyöllä kiinnitetyistä nahkahousuista ja muu look on rauhoitettu beigen sävyin.

  Simppeli v-aukkoinen neule lämmittää mainiosti housujen alle sujautettuna, trenssi sekä matalat kengät tuovat asuun arkisuutta.

  Mikäli rohkeiden housujen käyttö jännittää, ovat pitkät takit tai neuleet loistava valinta piilottamaan materiaalia osittain.

  Burgundit feikkinahkahousut näyttävät kerrassaan upeilta raidallisen neuleen sekä matalien loafereiden kanssa, pyöreät korut sekä nilkkarenkaat puolestaan lisäävät asuun hauskaa boheemiutta.

  Tämä look toimii loistavasti niin toimistolla kuin kaupunkimenoissakin.

  Trendikkäillä sirkkarenkailla sekä kiristysnyöreillä varustetut tekonahkapöksyt ovat paitsi hauskat, myös sopivan rock-henkiset.

  Liika rokkimaisuus taitetaan asusta tietenkin formaalisen bleiserin, rennon t-paidan sekä rusettisomisteisten kenkien avulla, särmää asuun on kuitenkin haettu goottihenkisellä ristikorvakorulla.

  Tiukat nahkahousut ja tekonahkahousut ovat nyt IN

  Mallilupaus Kaia Gerber yhdistää nuorekkaassa lookissaan camo-kuosin feikkinahkaan.

  Yli-iso takki on hauskassa kontrastissa supertiukkojen housujen kanssa, jättikokoinen hattu sekä crossbody-tyyliin puettu vyölaukku puolestaan kuuluvat jokaisen trenditietoisen vaatekaappiin juuri nyt.

  Feikkinahka toimii myös hameen muodossa, ja siitä saa superhyvännäköisen pukemalla sen yli-ison mustan villaneuleen sekä korkojen kanssa.

  Tässä asussa pärjää niin töissä kuin iltamenoissakin, korot voi toki vaihtaa työpäivän ajaksi matalampiin kenkiin jo mukavuussyistä.

  Lähde: http://www.iltalehti.fi/streetstyle/201711032200507789_cg.shtml

  3+
  Admirer avatarkiiltopylly avatar
  #332196
  Admirer avatar
  Admirer
  Osallistuja

  Liian rokkihenkinen? Ja pöh..

  Ei voi olla liikaa Rock  B-)

  2+
  Jatimatic 2.0 avatarcent avatar
  #339121

  Voi olla että tällä määrittelyllä ei ole kovin oleellista merkitystä mutta hankkiessa ko. vaatteita luen aina tuotekuvaukset koska itseleni ko. materiaali merkitsee paljon. Eo. kuvissa en havaitse pvctä muuta kuin yhdessä kuvassa jossa on polven alapuolelle oleva hame jota itse kutsuisin vinyylihameeksi erotuksena esim. pvc-u-like sivustolla oleville vinyylivaatteille jotka ovat ikävän muovisia ja repeävät todella helposti ja ovat ikävän hiostavia pitää päällä.  Nahkajäljitelmää on sitten tehty niin polyuretaanista kuin polyesteristäkin ja ne ovat usein erittäin vaikeasti erotettavissa eläimen nahasta. Joskus täytyy jopa tehdä viilto ja katsoa mitä takana on. Kömpelöitä muovimaisia yritelmiäkin kyllä on. Hyvää ohutta nahkajäljitelmää vaatteissa saa nykyään alkaen alle 20 e. Vaikka omaan runsaasti nahasta tehtyjä vaatteita on nahkajäljitelmä ottanut suurimman aseman päivittäisessä käytössä koska ovat pinnaltaan kuten nahkaa, sileitä ja myös ohuita ja mukavia pitää päällä. Läheltäkin katsottuna ja koeteltuna ovat kuten nahkaa mutta paljon halvempia ja kevyempiä päälläpidettäviä.

  0
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.