Palaa kohteeseen Kuvia

Tein kaulakorsetin, kuvia.

Foorumit Fetissi / Kinky – kuvia- videoita ja novelleja Kuvia Tein kaulakorsetin, kuvia.

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 844 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 10 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #200101
   avatar
  Nimetön

  Ei ole ketään kenen kanssa jakaa valmistumisen luomaa täpinää ja innostuneisuutta, joten jaan tilanteen teidän kanssanne.

  Ajatus korsetista on muhinut jo pitkään, mutta olen silti toistaiseksi varustellut itseäni vain kovasti pitämilläni kaulapannoilla. Leveys on ollut maksimissaan kolmea tuumaa, joten kyllä niissäkin turvallinen olo tulee, mutta tämä "korsetti" on aivan eri luokkaa. Päätä ei voi kääntää, ei kumartaa, ei pyörittää, eikä taittaa taaksepäinkään kuin muutaman sentin kuhunkin suuntaan. Suukin aukeaa vain vähän. Tunne on sanoinkuvaamaton.

  Korsetista tuli paljon komeampi ja seksikkäämpi kuin oletin, mutta kännykän kamera ei kovin hyvin välitä nahan sävyn syvyyttä. Sen verran jääköön mielikuvituksen varaan…
  🙂

  Kommentteja otetaan mielellään vastaan.

  #200102
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Näyttää siististi tehdyltä mutta kuvat eivät varmaankaan näytä sitä kunnolla miltä tuo näyttää, eikä varsinaan sitä miltä se tuntuu. Kuvista tulee sellainen mielikuva että tuo voisi olla pehmeää nahkaa. Itse kaipaisin tuohon pystysuuntaisia luita. Ehkä pystysuuntaiset ompeleetkin voisi antaa jotain sopivaa tehostetta ja vaikutelma pehmeydestä katoaisi. Mutta hienoa jälkeä olet sanut aikaiseksi, tuota voisi luulla vaikka ostoiseksi.

  #200104
   avatar
  Nimetön

  Tuon runko on hyvin jämerästä vyöstä tehty, mutta päällystetty jokapuolelta pehmeällä nahalla. Itsellä kun ei noita ompelutaitoja (eikä -konetta) niin en saisi niistä luuompeleista fiksunnäköisiä. Mielessä on monesti ollut tällainen paljon kauniimpi malli:

  …mutta tuollasta en valitettavasti osaisi tehdä. Ja tuosta mallista tulee monesti olo että sinne jäisi tyhjää tilaa, tykkään että se olisi ihonmyötäinen.

  Tuossa omassani tietynlainen rankkuus viehättää kovasti. Mikäli kaipaan kauniimpaa, käytän tätä (myöskin itsetehty):

  #200110
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Kyllähän tuo kaupallinen versio visuaalisesti on hyvän näköinen, ei siitä pääse mihinkään. Tuo ulkonäkö antaa vaikutelman joka voi ihan hyvin olla vääräkin. Itse en noista kaulakorseteista oikein välitä niin en niistä mitään tiedäkkään. Mutta näissä jutuissahan on se oma mieltymys mikä on se tärkein.

  Et osaa ommella? Miten ihmeessä olet sitten tehnyt nuo? Tuo valkonenkin panta on ihan ostoisen näköinen. Hyvin se ainakin on tehty kuvasta päätellen 😉

  #200112
   avatar
  Nimetön

  Oma mieltymys, nimenomaan. Itsekin luultavasti kaipaan kaulapannalta jotain aivan muuta mitä joku muu kaulapannoista tykkäävä.

  Et osaa ommella? Miten ihmeessä olet sitten tehnyt nuo?

  Saksilla muoto, naskalilla reiät, puristettavilla sisarniiteillä kiinni, ja pehmustenahka liimalla. Noinniinkuin tavallisesti. Ton mustan "korsetin" liimattua tukirakennetta vahvistin ompelemalla nahan reunaan tehdyistä naskalinrei’istä. Mutta tosiaan näkyviä ompeleita en tykkää harrastaa kun niistä tulee niin rumia… Ompelukone olisi kyllä kova juttu. Saisi aivan uuden ulottuvuuden, voisi kiristää kotinahkahousuja entisestään, yrittää tehdä mieskorsetti, ja aivan kaikkea.

  Tässähän alkaa aivan mielikuvitus laukkaamaan! Täytynee tosissaan harkita sitä ompelukonetta.

  #200117
   avatar
  Nimetön

  Tuli vain mieleen, että tuollaisen "kaulurin" käyttö voi aiheuttaa aivopaineen nousua. Jotta ei liian tiukalle…Muutoin ihan ok näköinen kyllä!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.