Syksyn trendikkäimpiä materiaaleja on musta nahka

Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Nahka-asut Syksyn trendikkäimpiä materiaaleja on musta nahka

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 8 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #344399
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  NÄKYVÄ NAHKA

  Syksyn trendikkäimpiä materiaaleja on musta nahka. Viime vuonna ruskea nahka sekä musta ja kiiltävä patenttinahka oli muodin aallon harjalla, mutta tänä vuonna palataan taas klassisempaan suuntaan. Muotitalot kuten Loewe, Hermes, Saint Laurent, Marc Jacobs, Christopher Kane, Givenchy, Philosophy sekä Isabel Marant kaikki marssittivat kokonahkaan pukeutuneita malleja alas syystalven muotilavojaan. Tänä vuonna nahka on erittäin näyttävää, eikä se riitä tulla esitellyksi vain nahkahousujen ja biker-takin muodossa. Kovinta muotia ovat nahkamekot, pitkät Matrix-tyyliset nahkatakit sekä nahkahameen parittaminen nahkaisen kauluspaidan kanssa.

  Itselle kokonahkainen asukokonaisuus tuntuu vielä liian rajulta, mutta tänäkin syksynä oma biker-rotsi, nahkahousut ja nahkainen kynähame saavat varmasti käyttöä. Mikäli sinulla on vielä joku näistä klassikoista hankintalistalla, kannattaa toimia tänä syksynä, sillä valikoimaa riittää poikkeuksellisen paljon!

  Lähde: https://www.idealista.fi/strictly-style/2018/09/nakyva-nahka/

  4+
  Admirer avatarNahkaSeba avatarnahkahousu58 avatarBootes avatar
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.