Palaa kohteeseen Muut Ilmoitukset

Syksyn nahkamuotia

Foorumit Ilmoitukset Muut Ilmoitukset Syksyn nahkamuotia

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 742 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi LeatherJ avatar LeatherJ 7 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #208445
   avatar
  Nimetön

  Meinasin pudota liukuportaista eilen, kun näin eräässä länsisuomalaisessa kaupungissa Ril’s:n uuden syysvalikoiman "maistiaiset". Musta ja vispipuuronpunainen nahkamekko loistivat upeina tyylikkään valikoiman helminä naistenosaston telineissä. HUH! Pitänee taas ruveta säästämään alennusmyyntejä varten…

  #208462
   avatar
  Nimetön

  Ril’s:n syysmallistossa oli näemmä myös aivan upeita mustia nahkahousuja. Tänään bongasin Stockalta sellaiset.

  Jos tahdotte vilkaista syksyn nahkamuodin maistiaisia, niin niitä voi katsoa vaikka tämän muotitoimittajan sivuilta: http://www.johannasoderlund.com/

  #208470
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  Nyt vaan täytyy toivoa, että ainakin 500000 naista ostaa nahkaa. Toivottavasti tänä syksynä niin tekevät.

  #208561
  LeatherJ avatar
  LeatherJ
  Osallistuja

  Köpiksen Strögetillä kauppojen ikkunoissa oli jonkin verran nahkaa ja yli-polven saappaita. Näitä mainostettiin tulevan syksyn muotina. Samaten Tukholman kaupoissa oli jonkin verran. Ainakin muistaakseni HenkkaMaukalla Ja Lindexillä oli nahkahousuja ja hameita. Amsterdamissa oli suuntaus sama. Nahka olisi pysymässä muodissa ja tulossa massoille tarkoitettuihin kauppoihin. Eikä enään huippumuotiin.

  Amsterdamissa oli muuten hyviä tarjouksia sellaisessa paikassa kuin LederPaleis. Kun lähtee sitä kävelykatua Kuninkaan linnalta Rahatornille päin. Onko se nyt Kalverstraat vai Nieuwendijk. En koskaan muista. Tällä kertaa ei tullut ostettua mitään. Auto oli jo niin täynnä.

  Samaten Saksassa C&A:lla oli jonkin verran nahtarjouksia. Takkeja ja housuja naisille.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.