Syksy 2007 muoti

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 24)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #198297
   avatarNimetön

  Englantilainen vaateliike NEXT on jälleen ottanut nahkahousut ja hameen valikoimaansa. Syksyn muodista saattaa Suomessakin tulla mielenkiintoinen 😉
  http://content.next.co.uk/items/X40/sho … 1-X40w.jpg
  http://content.next.co.uk/items/X40/sho … 4-X40w.jpg

  #198298
   avatarNimetön

  Hienoa !!
  Kannatetaan! 😀

  #198305

  Leatherforumsilla myöskin todettiin että nahka on lisääntymässä ns. mainstream-muodissa. Eli on varmaan tulossa tänne pohjolaankin ainakin -08 syksyksi. Toivossa on hyvä elää.

  #198487
   avatarNimetön

  Mistähän moista liikettä voi löytää Suomen maalta?

  #198517
   avatarNimetön

  tässä suomalaisen liikkeen mallistosta:

  http://www.andiata.fi/4.html

  #198558
  jaketheman avatarjaketheman
  Osallistuja

  "tluo44" wrote: tässä suomalaisen liikkeen mallistosta:

  http://www.andiata.fi/4.html

  onkos noi tosi pitkät saappaat vaiko saapas/housu yhdistelmä.. ei erota… mutta hyvältä näyttää..

  #198578
   avatarNimetön

  Syksyn muoti näyttää muutoinkin paremmalta kuin koskaan. Ril’s in valikoimissa on luumunpunaista nahkaa. Helsingin keskustan Zarassa komeilee ikkunassa upea musta nahkainen mekko. Uusissa Jade ja Olivia lehdissä on molemmissa esillä myös nahkaa osana syksyn muotia. Trendi lehti esittelee ainakin kuuden sivun jutussa PVC:nesiintymistä osana syysmuotia! Tällaista ei ole ollut viimeiseen 7 vuoteen!
  JEEE
  😮

  #198580
   avatarNimetön

  "nahkarotsifi" wrote: Syksyn muoti näyttää muutoinkin paremmalta kuin koskaan. Ril’s in valikoimissa on luumunpunaista nahkaa. Helsingin keskustan Zarassa komeilee ikkunassa upea musta nahkainen mekko. Uusissa Jade ja Olivia lehdissä on molemmissa esillä myös nahkaa osana syksyn muotia. Trendi lehti esittelee ainakin kuuden sivun jutussa PVC:nesiintymistä osana syysmuotia! Tällaista ei ole ollut viimeiseen 7 vuoteen!
  JEEE
  😮

  On ollut. Vuosina 2001-2004 nahkaa näkyi sekä lehdissä, kaupoissa että ennen kaikkea ihmisten päällä aivan eri mitassa kuin nykyisin. Esim nahkahousunaisia näki Helsingissä päivittäin. Nyt saa olla onnellinen, jos kerran kahdessa viikossa yhden näkee. Parempia aikoja odotellessa.

  #198592
   avatarNimetön

  Niinköhän. Viime syys/kevät/talvena näkyi kaikenlaista ja mielinmäärin. Aika yksilökohtaista tämä havainnointi kyllä, yllättäen. 🙂

  Minä en menisi sanomaan suuntaan tai toiseen.

  #198608
   avatarNimetön

  Niin, minä aikankin tarkoitin omalla kommentillani sitä, paljonko nahkaa on esiintynyt muotinäytöksissä tai naistenlehtien muotisivuilla…

  #198807
  #198838
   avatarNimetön

  "LeatherJ" wrote: Kyllä se kohta…

  Yes! Vihdoinkin nahkaa näkee taas usein, ainakin toivottavasti 😛

  #198844
   avatarNimetön

  Varmaan sopii parhaiten tänne tämänpäiväinen hyvin yllättävä havainto. Kävin iltapäivällä vaimon kanssa Seinäjoen Anttilassa, ja siellä oli yllättäen pitkiä, kyynärpäämittaisia nahkahanskoja myynnissä. Tuntuivat ihan laadukkailtakin eikä hintaa ollut kuin 35 € pari. Mahtaako nyt olla muotia taas pitkät nahkahanskat, ei niitä muuten Anttilan valikoimista kyllä löytyisi. Toivottavasti on muissakin Anttilan liikkeissä.

  #198845
   avatarNimetön

  Niin, sorry, olen itse asiassa tehnyt havainnon jo muutama viikko aiemminkin ja poistanut yhdet parit jo heh… 😉 Olisi pitänyt mainita. Näitä kyynärpituisia käsineitä löytyy myös muista kaupoista muistaakseni nyt, esim. Zarasta (siellä oli tosin viime syksynäkin jo).

  Pari kertaa on tullut myös kaupungilla bongattua nämä ihan käytössä. 🙂

  #198846
   avatarNimetön

  Kyllä varmaan varsinainen asia unohtuisi jos kaupungolla kävellessä näkisi tommoset hanskat jollakin. Perässä vaan vaikka yleisövessaan 😯 😀

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 24)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.