Superseksikäs kangas

Merkitty: , ,

Tämä aihe sisältää 7 vastaukset, 6 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi nahkassa avatar nahkassa 2 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #264658
  jaketheman avatar
  jaketheman
  Osallistuja

  Löytäiskö tämä pvc-muoti suomeen?

  Tyylitähdet villiintyivät superseksikkäästä pvc.stä.

  muovimekko

  Marie Claire -lehti julistaa polyvinyylikloridin eli PVC:n jo tammikuussa kuluvan vuoden tärkeimmäksi julkkistrendiksi. Seksikauppojen pukimistakin tuttua materiaalia onkin nähty trendsettereiden kuten Rihannan, Kylie Jennerin ja Hadidin siskosten päällä.

  Muovinen kangas saa nyt olla mahdollisimman kiiltävää ja sitä käytetään uusilla tavoilla, kuten ylisuurissa takeissa ja leveissä housuissa. Ajankohtainen tapa pukeutua PVC:hen on myös esimerkiksi kapeat muovihousut yhdistettynä rentoon neuleeseen. Moni liittää materiaalin mielikuvissaan seksiin, joten turvallisinta on välttää yhdistelemästä PVC:tä liiaksi paljaaseen pintaan.

  pvc-housut pvc takki muovihousut pvc-hame

  http://www.iltalehti.fi/muoti/201701250133555_mu.shtml

  0
  #264662
  Admirer avatar
  Admirer
  Osallistuja

  No toivottavasti.
  Saisi ilmestyä henkkamaukan hyllylle tommosta tarjontaa.

  0
  #264671

  Miksi tuollainen ei voi olla käyttövaate siinä kun normi legginssit 😉 kiiltävää kun kuitenkin käytetään jo

  0
  #264674
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Toisaalta esim. PVC-vaatteiden ompelijana tunnettu Taikasammakko (MagicFrog) valittaa, ettei PVC-kankaita tahdo saada hankituksi mistään.

  0
  #264675

  Toisaalta esim. PVC-vaatteiden ompelijana tunnettu Taikasammakko (MagicFrog) valittaa, ettei PVC-kankaita tahdo saada hankituksi mistään.

  Kyseessä varmaankin on jokin tietty pvc kangas. Eikö pvc:tä ja keinonahkaakin ole normi kangaskaupassa? Kerran kävin asioimassa kangaskaupassa. Myyjä meinasi mulle että ”löysit suoraan miesten nurkkaukseen”. No siinähän oli kiiltokangasta rullalla 🙂

  0
  #264677
  #264688
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Täältä on tilattu paksumpaa PVC-kangasta kotikäyttöön ? Suosittelen. https://www.kangaskapina.fi/?page=details&category=34&id=1009 https://www.kangaskapina.fi/?page=details&category=34&id=1010

  Voikohan  tuota jälkimmäistä sanoa PVC-matskuksi ollenkaan? Pikemminkin kait wetlook-kangasta tai spandexia muistuttavaa?

  0
  #264692
  nahkassa avatar
  nahkassa
  Osallistuja

  Ilmeisesti trendien mukaan menee kangaskauppojenkin valikoimat, joitakin vuosia sitten ainakin Eurokankaassa oli kiiltävää ja vähemmän kiiltävää PVC:tä ja PU:ta eri väreissä ja jopa eri paksuuksissa. Esimerkiksi profiilikuvassani olevat housut olen tehnyt kankaasta minkä olen sieltä aikoinaan ostanut. Aito nahka kuitenkin aina ollut se pääasiallisin materiaali, toisinaan sitten kokeillut latexia ja pvc:täkin. Joustavassa PVC:ssä on parasta se ihonmyötäisyys ja muodon pysyvyys, ei juurikaan veny tiukoistakaan kohdista ja pysyy muodossaan. Haittapuolena sitten että pidemmässä käytössä hiostaa, toisin kuin aito nahka. Myöskään tuntu ja tuoksu ei vedä vertoja nahkalle 😉

   

   

  0
Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.