Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Suomen ja ulkomaidenkin fetissibileet

Foorumit Muut Vapaa keskustelu Suomen ja ulkomaidenkin fetissibileet

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 783 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 8 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #204256
   avatar
  Nimetön

  En ole ikuna päivänä ollut dresscode-juhlissa mukana ja nyt olisi kai jo korkea aika osallistua kun vielä nuo nahkahousut mahtuu päälle. Pyytäisin kokemuksia juhliin osallistuneilta eli missäpäin mahtaisi olla kaikkein nahkaystävällisimmät juhlat etenkin näin heteromiehen
  näkökulmasta ? Ja jos/kun joutuu varmaankin menemään yksin paikalle niin sekin asia täytyisi ottaa huomioon eli pariskuntien joukkoon voi olla vähän kiusallista pölähtää. Toki riippuu itsestä tuo juttuseuran saanti mutta tulipahan mieleen. Ajattelin aktivoitua joskus syksyn saatua. Ystävällisesti kommentoikaa joko tähän jatkoksi tai sitten yv:llä. Kiitoksia.

  #204265
   avatar
  Nimetön

  pakko mainostaa luontevasti bileitä, joita itse olen järkkäämässä. Tampereella on järjestetty jo 10 vuotta fetissibileitä, joihin nahka sopii luontevasti ja osallistujisa suurin osa heteroita – jos se on tärkeää. Tutustuminen vaatii omaa aktiviisuutta. Tänä vuonna siis juhlabileet, joista tehdään erityisen näyttävät. Tapahtuma on 2-päiväinen ja pitää sisällään kumibileet (pe), seminaarin (la) ja pääjuhlan (la) sekä fetissi/sm-näyttelyn (elokuu).
  MiaQ

  Tampere Fetish Factory 2009 – 10-vuotisjuhlabileet
  28.8.-29.9. 2009 Tampere

  Pe 28.8. Kumibileet

  Aika: perjantai 28.8. klo 20-04
  Paikka: Nightclub Mixei, Itsenäisyydenkatu nro 7-9
  Dresscode: kumi/latex (tarkemmat ohjeet myöhemmin)
  Hinta: 5 euroa kinky-yhdstysten jäseniltä, muut 7 euroa
  Dj Zynthexia

  La 29.8. Pääjuhla Taff 10-vuotta

  Paikka: Tullikamarin Klubi, Tullikamarin aukio 2
  Aika: lauantai 29.8. klo 21-04
  Dresscode: fetish, kinky, glamour jne
  Hinta: 15 euroa kinky-yhdstysten jäseniltä, muut 20 euroa
  Ohjelma: varmistuu myöhemmin
  Dj Fiona Timantti, Dj iO, Dj Neurobashing

  Seminaari ‘Pervo Suomi’
  Aika: lauantai 29.8. klo 13-17
  Paikka: Tullikamarin Klubi, Tullikamarin aukio 2
  Puhujat:
  Antu Sorainen: Seksuaaliset kulttuurit poliittisina kulttuureina
  Nalle Virolainen: Miten kinkyasioita käsitellään mediassa, viihteessä ja taiteessa
  J. tuomas Harviainen: Sadomasokistiksi oppiminen
  Tommi Paalanen: Extreme-porno ja lainsäädäntö

  http://www.rsyke.net

  #204304
   avatar
  Nimetön

  onko suomessa paljonkin näitä fetissi bileitä? kiinnostusta olisi mennä, mutta pitääkö saada kutsu?

  #204305
   avatar
  Nimetön

  Kumi_Keijo, on "kinkybileitä" varmaan kerran kuussa jossain päin Suomea. Bileisiin ei tarvitse kutsua, mutta voivat vaatia jäsenyyden johonkin kinky-yhdistykseen. Tällaisiin yhdistysten "suljettuihin" bileisiin voi päästä sisälle yleensä myös sellaisen henkilön avecina, joka on jonkin yhdistyksen jäsen. Myös täysin avoimiakin bileitä kuitenkin järjestetään varsin usein. Varsinaiset kutsubileet olisivat sitten luultavasti jotain todella yksityisiä juhlia, joista ei avoimesti tiedoteta -> Kutsujuhla. En tiedä sellaisista.

  Tulevista bileistä löydät tietoa esimerkiksi http://www.leikkikeha.net ja http://www.tuntematonmaa.net -sivustoilta. Yleensä tulevista bileistä löytyy noilla sivuilla tietoa muutamaksi kuukaudeksi eteenpäin. Tuntemattomastamaasta löydät myös linkkilistan suomalaisten kinky-järjestöjen kotisivuille, joissa ilmoitetaan myös järjestöjen tulevista bileistä.

  Toisiin bileisiin on ns. dresscode, toisiin ei. Eli toisiin on pukeuduttava "kinkysti" jos haluaa päästä sisään, toisiin pääsee vaikka farkuissa. Se kinky-pukeutuminen on sitten hankalampi asia jota on vatvottu eri palstoilla monta monituista vuotta ja jokainen järjestö määrittelee sen erikseen. Pääsääntöisesti sanoisin, että siinä kumipuvussa pääset kyllä sisään, mutta esimerkiksi normaali tumma puku tai pelkkä nahkahousut + t-paita (miehellä) on sellainen kiistanalainen aihe, jolla saattaa päästä sisään (maustettuna esim. kaulapannalla tms.) tai sitten ei.

  Vielä mainintana, että nuo bileethän eivät ole varsinaisesti vain fetissibileitä, vaan kinky-bileitä, joka kattaa niin fetissit kuin BDSM:n maailman. Nuo MiaQ:n mainostamat kumibileet TAFFin ohella taitavat olla julkisina yksittäisteemabileinä ja nimenomaan fetissibileinä piristävä poikkeus tosi pitkään aikaan. Toisin sanoen kinky-bileissä kaikki eivät ole fetisistejä ja siellä yleensä tehdään BDSM-sessioitakin. Bileet eivät ole kuitenkaan seksiorgiat, vaan klubi-ilta aikuisille, sekä niillä on vapaa-ehtoisuuteen ym. perustuvat tarkat säännöt, joihin pitää tutustua, ellei halua tulla heitetyksi ulos.

  Tervetuloa väkijoukkoon moninaiseen! 😉

  #204360
   avatar
  Nimetön

  Kiitoksia tiedoista. Täytyy kehitellä jotain muutakin kuin pelkät nahkahousut jos meinaa päästä sisään. Kumissa tahtoo vaan tulla niin helkkarin kuuma. Mutta täytyypä seurailla asiaa lähempänä.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.