Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

SM-seksin harrastajat ovat onnellisempia ja tasapainoisia

Foorumit Muut Vapaa keskustelu SM-seksin harrastajat ovat onnellisempia ja tasapainoisia

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 515 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 4 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #217972
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Piiskaamisesta tai kahleiden kilinästä pitävä on henkisesti terveempi kuin se, joka nauttii tavanomaisemmasta seksistä, väittää tuore tutkimus.

  Hollantilaisten tutkijoiden mukaan S&M-seksistä pitävät ihmiset ovat psyykkisesti terveempiä ja onnellisempia kuin tavanomaista seksiä harrastavat ihmiset.

  902 S&M-seksin harrastajaa, sekä 434 tavanomaisemmasta seksistä pitävää henkilöä vastasi erilaisiin kysymyksiin muun muassa persoonallisuudesta, parisuhteesta ja onnellisuudesta.

  Tutkimuksen mukaan sadomasokistisista seksuaalifetisseistä kuten sitomisesta, kurituksesta, kivusta ja satuttamisesta pitävät saivat paremmat tulokset niin persoonallisuustesteistä kuin psykologisista testeistäkin verrattuna niihin, joilla ei ollut erityisiä seksuaalisia fetissejä.

  Asiantuntijoiden mukaan tämä johtuu siitä, että erikoisesta seksistä pitävät ihmiset ovat ulospäinsuuntautuneita, avoimia ja vähemmän neuroottisia. Se, että nauttii käsirautojen kosketuksesta iholla, saattaa siis merkitä sitä, että ihminen on henkisesti tasapainoinen. Sadomasokistista-seksiä harrastavat myös kertoivat olevansa onnellisempia, ja he tunsivat olevansa turvassa omassa parisuhteessaan.

  http://www.dailymail.co.uk/health/artic … -life.html

  #218274
   avatar
  Nimetön

  Mikäs sen mukavempaa ja henkisesti vapauttavempaa,kun "leikkiminen". 🙂 Moni muistelee aikoja lapsuudesta,kuin oli niin onnellinen.. Miksiköhän? 😀

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.