Skriptivirhe tällä sivustolla?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #205280
  Anonyymi avatarAnonyymi
  Ylläpitäjä

  Onko kenellekään muulle tullut jonkinlaista skriptivirhettä tällä sivustolla liikkuessa? Minulla on muutaman kerran ollut tuollainen ponnahdusikkuna ruudulla ja kun sen kuittaa pois, menee selain jollekin ihan toiselle sivustolle…

  0
  #205298
   avatarNimetön

  No tästä kuvasta näkee hyvin mitä on nyt tänään ollut pielessä, eli noi kolme potikkaa vasemmassa alalaidassa; "Jäsenprofiili", "Privaviesti" ja" Vastaa" . Ovat olleet mulle jostain alkuillasta asti pimennossa, mutta toimivat kuitenkin vaikka kuva puuttuu.

  10 min. sitten kun koitin mennä "Muut ilmoitukset"-osion uusimpaan linkkiin etusivulta niin aukesi uusi tyhjä ikkuna.
  Foorumissa kummittelee! Tarvitaan äkkiä paljon uusia postauksia!!! 😀

  0
  #205299
  Anonyymi avatarAnonyymi
  Ylläpitäjä

  En tarkoittanut ihan tuollaista virhettä. Viimeksi taas äsken selaimen Nahkafoorumivälilehteä klikatessani tuli ruudulle skriptivirhe ja kun sen kuittasi pois, lähti selain etenemään http://my-computer-scan43.com-sivustolle, josta lähti mukamas jonkinlainen online-scanner käyntiin…

  0
  #205302
  Kumikarhu avatarKumikarhu
  Osallistuja

  …tiedä liittyykä tämä mihinkään mitenkään, mutta aamulla yrittäessäni päästä sivustolle, tuli virusscannerilta alertti "exploit rogue scanner type 863"

  0
  #205304
  NahkaSeba avatarNahkaSeba
  Osallistuja

  Minulla joku viikko sitten kun klikkasin tälle sivulle ohjauduin ihan jonnekin toiseen paikkaan josta tuli ruutuun ilmoitus että sinulla on virus koneellasi ja klikkaa ok puhdistusta varten. Klikkasin niiden ikkunoiden rukseja ja se meni pois enkä omalla virustarkastuksella löytänyt mitään virusta.

  Sittemmin ei ole ollut mitään erityistä häikkää minulla.

  -NahkaSeba

  0
  #205305
  Anonyymi avatarAnonyymi
  Ylläpitäjä

  "NahkaSeba" wrote: Minulla joku viikko sitten kun klikkasin tälle sivulle ohjauduin ihan jonnekin toiseen paikkaan josta tuli ruutuun ilmoitus että sinulla on virus koneellasi ja klikkaa ok puhdistusta varten. Klikkasin niiden ikkunoiden rukseja ja se meni pois enkä omalla virustarkastuksella löytänyt mitään virusta.

  Sittemmin ei ole ollut mitään erityistä häikkää minulla.

  -NahkaSeba

  Juuri tällainen se oli minullakin.

  0
  #205307

  Sama juttu minulla. Ja Opera ei meinaa päästää sivulle ollenkaan koska luokittelee sen phisihingiksi.

  0
  #205333
   avatarNimetön

  Itselle ei moista ole tullut vastaan (Firefox), mutta asia on kyllä hieman hälyttävä. Älkää toki milloinkaan uskoko jos joku nettisivu väittää että koneellasi on virus. Jos uskot, niin silloin siitä tulee totta.

  Jälleen muuten samalla palvelimella sijaitsevalla Anti-Shopin sivustolla on ollut vastaavia ongelmia. Taitaa siis olla jälleen palvelinpuolen huoli kyseessä.

  0
  #205368
   avatarNimetön

  "Anonyymi" wrote: [quote="NahkaSeba"]Minulla joku viikko sitten kun klikkasin tälle sivulle ohjauduin ihan jonnekin toiseen paikkaan josta tuli ruutuun ilmoitus että sinulla on virus koneellasi ja klikkaa ok puhdistusta varten. Klikkasin niiden ikkunoiden rukseja ja se meni pois enkä omalla virustarkastuksella löytänyt mitään virusta.

  Sittemmin ei ole ollut mitään erityistä häikkää minulla.

  -NahkaSeba

  Juuri tällainen se oli minullakin.

  Mulle tuli tuollainen kanssa viime viikolla.

  0
Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.