Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Sivut näkyy rekkautumatta?

Foorumit Muut Vapaa keskustelu Sivut näkyy rekkautumatta?

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 446 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi puttis avatar puttis 4 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #218715
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Moi. Tulin tähän äsken, ja totesin, että sivuston miltei kaikki osiot näkyvät, vaikka et ole kirjautunut sisään. Viestejä pystyy lueskelemaan. Onko tämä vahinko, vai onko asetuksia tarkoituksella muutettu?

  #218716
  Divided avatar
  Divided
  Osallistuja

  Ja minun automaattinen sisäänkirjaus ei toimi ollenkaan… 🙁

  #218717
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Joo, eli foorumissa näkyy nyt kaikki muut osiot paitsi "kuvat" ja "videot" ilman rekisteröitymistä, eli myös vierailijat pääsevät lukemaan / kirjoittamaan viestejä foorumiin. Tämä siis ihan kokeilu, niin nähdään vaikuttaako foorumin aktiivisuuteen mitenkään?

  #218720
  puttis avatar
  puttis
  Osallistuja

  "Shinyboy" wrote: Joo, eli foorumissa näkyy nyt kaikki muut osiot paitsi "kuvat" ja "videot" ilman rekisteröitymistä, eli myös vierailijat pääsevät lukemaan / kirjoittamaan viestejä foorumiin. Tämä siis ihan kokeilu, niin nähdään vaikuttaako foorumin aktiivisuuteen mitenkään?

  Itse olen tehnyt huomion, että tällä sivustolla on paljon porukkaa, jotka eivät ole kirjoittaneet yhtään viestiä. Vaikka ovat rekisteröityneet jo vuosia sitten. Joten registeröitymisen vaikeus ei taida olla syynä sivuston hiljaisuuteen vaan suomalainen uteliaisuus toisten tekemisestä. Tosin siksihän minäkin tänne alunperin tulin 😀

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.