Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

siivous

Foorumit Muut Vapaa keskustelu siivous

Tämä aihe sisältää 10 vastaukset, 963 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Obsession avatar Obsession 8 vuotta, 12 kuukautta sitten.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #202932
   avatar
  Nimetön

  Hei miten olette hoitaneet netistä ladatut tiedostot jotka olette sitten tallentaneet cd:lle ja kun olette siirtynyt dvd aikaan jää sitten iso kasa cd levyjä tietenkin nahka aiheisia cd juttuja. Eli heitättekö pois vai jaatteko ne eteenpäin. Itselläni on jonkun verran jotka olen ajatellut heittää pois, voin myös harkita postittamista jollekin. Jos kyselette niin aihe piireittäin. tv Kari

  #202936
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Äläpä hätäile 🙄
  Käsittääkseni DVD soitin lukee CD:tä. Kokeile ainakin.

  #202944
  Obsession avatar
  Obsession
  Osallistuja

  Kyllä mulla ainakin dvd soitin pyörittää poltettuja elokuvia, mutta poltettua musiikkia ei. Kuviahan niiden kyllä pitäs pyörittää mun käsittääkseni
  (en oo omalla etes kokeillut)

  Uusimmat dvd soittimet kyllä pyörittävät lähestulkoon kaikenmoiset levyt.
  Kokeile ennekuin hävität 🙂

  #202945
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  On tietenkin kaksi eri asiaa, tietokoneessa oleva "romppuasema", jolla pystyy ohjelmien avulla katsomaan jos minkäalaisia tiedostoja, ja sitten se "pöytämallinen" DVD-soitin joka on tarkoitettu vain normien mukaisten elokuvien katsomiseen. Käsittääkseni löytyy kyllä kaiken maailman muunnosohjelmia (ilmaisiakin) joilla saa (tietokoneessa) konvertoitua pätkät sellaiseen muotoon että olkkarin dvd-soitinkin ymmärtää niitä.

  #202946
  Obsession avatar
  Obsession
  Osallistuja

  Mä olen nyt hiukan kartanolla.. 😳 Kyllä mul o tietsikas dvd asema ja sen kautti oon polttanut ja katsonut myös elokuvia niin koneelta kuin olokkarin judeemeilla.. Vasta ostettiin kaverille dvd soitin joka myyjän mukaan pyörittää ihan kaikki mahdolliset tiedostot ja elokuvat, ilman että niitä tarvii muunnella joillakin ohjelmilla. 😕
  Nooh ehkä en enempää tähen puutu kun en nii hirveesti noista tajua

  #202948
   avatar
  Nimetön

  Tuossa on aina se ongelma, että se CODEC on se mikä estää stand-alone soittimia toistamasta niitä elokuvia/musiikkia/yms. Vakiosoittimet, miten tahansa kalliitkin, käyttää aina standardeja purkupaketteja, joita ei välttämättä kaikki paketit oo, kuten RealMedia, Quicktime, WMV, jne. Yks vaihtoehto, mitä kannattaa kokeilla, on polttaa ne CD:t uudelleen VCD levyiks. Siinä ei saa ihan kaikkea kapasiteettiä käyttöön (80min/CD) mutta se muistuttaa silloin sisällöltään VHS-kasettia, eli ei sisällä suoranaisesti codecia vaan pikemminkin raakaraitaa kuten älppärin raita. Toinen vaihtoehto on just nuo konvertteriohjelmat, jolla voi pistää niitä CD:tä useamman yhdelle DVD:lle. Ite suosittelisin tätä versiota, koska siinä voi päättää sen codecin mihin sen haluaa koodata.

  #202952
   avatar
  Nimetön

  Mitä tosta ekasta viestistä käsitin niin kasari on siirtänyt CD levyjen sisällön DVD:lle ja nyt on läjä CD levyjä tyhjän panttina. Heittääkkö levyt roskiin vain kuinka? Näin ainakin itse ymmärsin.

  Luulisi että ne jollekkin kelpaa. Laita vaikka tonne myydään osastolle ilmoitus että lahjoitetaan postimaksua vastaan tms….

  #202970
   avatar
  Nimetön

  "shadow" wrote: Mitä tosta ekasta viestistä käsitin niin kasari on siirtänyt CD levyjen sisällön DVD:lle ja nyt on läjä CD levyjä tyhjän panttina. Heittääkkö levyt roskiin vain kuinka? Näin ainakin itse ymmärsin.

  Luulisi että ne jollekkin kelpaa. Laita vaikka tonne myydään osastolle ilmoitus että lahjoitetaan postimaksua vastaan tms….

  Hei
  Cd levyistä olisi tarkoitus koostaa joitakin dvd levyjä periaatteessa. Yksi vaihto ento on laittaa ilmoitus ehdotetulla tavalla. Tässä on ajan kuluessa levypino kasvanut ja huomannut että milloika niitä joutaa katsomaan. Täytyy panostaa laatuun ja luopua suuresta osasta keräämistään tallenteista. Sekä
  onko muilla ollut vastaavia ajatuksia ollut ja miten on toiminut. tv kari

  #203174
   avatar
  Nimetön

  Viestiä editoitu.

  dude

  #203180
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Mut tumppu hei, täähän just on netti?

  #203181
  Obsession avatar
  Obsession
  Osallistuja

  Kylläpäs tumppu on positiivinen *pusi pusi*

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.