Seuran löytymisen vaikeus

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Muul1 avatar Muul1 2 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #264593

  Moi olen nyt pyörinyt tällä foorumilla aikani ja ihmetyttää seuran saannin vaikeus, Emmekö ole monet täällä löytääkseen samanhenkisiä ihmisiä joiden kanssa sitoa turvallisesti tai pukeutua tiukkoihin nahka/latex asuihin? Olen vähän pettynyt kun kuvittelin löytäneensä yhteisön jossa pitää luottamuksella parasta aikaa ?

  0
  #264595
  nahkaorja avatar
  nahkaorja
  Osallistuja

  Kyllä se tuntuu vaikeaa olevan, oli foorumi mikä tahansa. Alkaa tuntumaan jo niin toivottomalta, että nahkamiehetkin alkaa kelpaamaan. Tosin niiden löytyminenkin tuntuu mahdottomalta. Täytyy varmaan omia kriteereitä löysentää entisestään ☺

  0
  #264596
   avatar
  Nimetön

  Hei arvoisat miehet…vastaan tähän 10 pvän kuluttua täältä hysteeriseltä matkalta kohti viskin ,tumman oluen ja stripteasen…anteeksi riverdancen kotomaasta.

  Mietitään toisenlaista ulosantia ja esitystapaa jolla sen naaraan voisi saada. Ja olen ollut ainut nahkahousuissa kentällä oleva tähän mennessä….huonooo…

  0
  #264597
  nahkaorja avatar
  nahkaorja
  Osallistuja

  No joo, en kyllä ole vielä tosissaan seuraa hakenut. Tämä on nyt ollut tällästä kalastelua, jos sattuis nappaamaan.

  0
  #264599
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Lähtökohtaisesti täältä on hyvin vaikea löytää seuraa, koska foorumilla ei pyöri juurikaan naisia ja ne jotka täällä näyttäytyvät taitavat olla pääosin varattua osastoa.

  Jos ei ole helppo löytää sopivaa seuraa muilta foorumeilta, ei se ole täältä ainakaan helpompaa. Ja mitä enemmän niitä kriteereitä asettelee, sen hankalammaksi menee. Jokaisella on tietysti toiveita/haaveita sen kumppanin suhteen, mutta väitän, että ilman jää jos alkaa kovin ronklaamaan.

  Ihmisiin kannattaisi enemminkin lähteä aluksi tutustumaan, eikä vetää tiukkoja rajoja esim. pukeutumisen suhteen, että pitää käyttää latexia ja PVC:tä, muuten ei kiinnosta 🙂 Tästä nyt lähtee varmaan keskustelu, että kun ollaan tällaisella foorumilla, niin pitäisi olla sitä ja tätä.

  Veikkaan, että harva nainen innostuu tulemaan tapaamaan vierasta tuntematonta miestä jossain latex asussa 🙂 Asiaa kannattaisi lähteä lähestymään ehkä vähän toisella tavoin. Siis tutustua ensin…ja sitten todeta, ettei natsaa :))

  0
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.