Seksifantasia ja kuntoilu yhdistettiin – ei sovi herkimmille

Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit BDSM Seksifantasia ja kuntoilu yhdistettiin – ei sovi herkimmille

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 1 vuosi, 5 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #332827
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Seksifantasia ja kuntoilu yhdistettiin – ei sovi herkimmille!

  Australiassa on uutisoitu jo kolme vuotta sitten kuntoilumuodosta, jossa asiakas saa kunto-ohjaajaltaan sekä asiantuntevaa treeniapua että apua fetissifantasioiden toteuttamiseen. Sittemmin fetissejä kuntosaliharjoitteluun tai urheiluun yhdistäviä keskuksia on avattu myös muualle maailmalle.

  Fetish Fitness on astetta rouheampaa kuntoilua, jossa urheilijat voivat treenata esimerkiksi oman dominan kanssa. Sidontaleikkejä, salaisia fantasioita ja sadomasokismia yhdistelevä treeni sopii henkilölle, jolle ei riitä tavallinen trikoissa treenaaminen ja hikoileminen. Fetissien varjolla kuntoileminen voi kuitenkin käydä kovasta urheilusuorituksesta.

  Seksuaalista mielihyvää tuottavat kuntoilukeskukset ovat harvassa, mutta silti niitä löytyy nopean googlettamisen perusteella etenkin Australiasta ja Yhdysvalloista. Fetissejään kuntosalilla toteuttavat asiakkaat saattavat saada seksuaalisesta toiminnasta lisäpontta harjoitteluun. Ilman kinkya aspektia he eivät välttämättä jaksaisi edes vaivautua treenaamaan.

  5+
  latex1 avatarNahkaSeba avatarkiiltopylly avatarPVC-essu avatarCaeruleus avatar
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.