Sekaisin ABC:llä

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi JpwHki avatar JpwHki 2 kuukautta, 1 viikko sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #408612
  Thicker avatar
  Thicker
  Osallistuja

  Ihmettelin itsepalvelutiskin päässä, mitä ottaisin tarjottimelleni pikkunälkään. Ohitseni käveli päättäväisin askelin hoikka nainen, joka nappasi käsiinsä sämpylän ja vesipullon, ja jatkoi matkaansa kohti kassaa.

  Tuijotin naisen ruskeaa antiikkinahkaista prätkärotsia ja huomasin saman tien, että hän oli pukeutunut myös samaa sarjaa oleviin nahkahousuihin, joiden lahkeet vieläpä levenivät alaspäin, harkitusti vintage-tyyliin.

  Yritin toisaalta pitää naista silmällä, ja toisaalta koota mukaani jotain ostettavaa, jotta pääsisin itsepalvelutiskillä eteenpäin, koska minulla tuntui yhtäkkiä olevan kiire kahvipöytään.

  Nainen käytti tiukkaa vaaleanpunaista motoristinhuivia hiustensa suojana, ja toiseen käsivarteensa hän oli pujottanut harmaan kypärän. Tämä mimmi ei siis jätä kypärää keikkumaan moottoripyöränsä peiliin, alttiiksi uteliaille ja ties mille kiusanteolle. Perusteellista huolellisuutta!

  Kassalla asioituaan nainen kääntyi kohti ravintolasalia. Asiallisten ajokenkien sijasta hän käytti suippokärkisiä ja viistokorkoisia kiiltävänmustia bootseja, mikä oli minusta yhä kiinnostavampaa. Hän oli siis valmis tietyissä rajoissa asettamaan tyylin käytännöllisyyden edelle, mikä yleisesti nostaa harrastamisen uudelle tasolle.

  Onnistuin löytämään vapaan pöydän edullisesta paikasta tuohon ihanaan motoristiin nähden, ja kahvihetkeni meni silkaksi ahmimiseksi – enkä nyt tarkoita ainoastaan wieneriä.

  Naisella oli kasvoissaan juuri ”sopivasti” juonteita, jotka kertoivat ehkä viidenkympin iästä. Hän selaili puhelimensa näytöltä keskittyneesti jotain, ja silmälasien käyttäminen tuossa yhteydessä vahvisti arviotani keski-iästä.

  Tuollainen ihminen yksinäisellä ajelulla yhdistää ajatukseni omia polkujaan kulkevaan naiseen, joka tekee moottoripyöräilyn useinkuulluista klisheistä täyttä totta. Haikeaksi harmikseni en onnistunut näkemään motoristinaisen lähtöä enkä hänen moottoripyöränsä tyyppiä. Myös kypärän ja ajokäsineiden pukemisen rituaali olisi varmasti heruttanut veden kielelleni.

  Hyvinprässätyissä villakangashousuissani, valkoisessa kauluspaidassani ja raidallisessa solmiossani, matkalla minulle vieraan henkilön yo-juhliin, tunsin tuolla hetkellä olevani jokseenkin väärässä roolissa.

  3+
  Shinyboy avatarAdmirer avatarJpwHki avatar
  #410576
  JpwHki avatar
  JpwHki
  Osallistuja

  No,ehkä suunnilleen ’samaan sarjaan’ kuuluu kokemus,oliko loppukesää viimevuonna,kun viikon ryypiskelyn jälkeen krapulassa vaimo vaati tulemaan lähikaupalle vastaan,että kannan osan ostoksista. Tuskanhikeä pukaten,ja tärinä päällä koitin keskittyä läjässä pysymiseen, kun vaimo tutkii (ehkä olotilastani johtuen😏?) liian hitaasti hyllyjä,kauppaan pärähtääkin nuorehko vaalea nainen,kävelee ohitsemme,ja huomioni kiinnittyy ensin kiiltäväpintaiseen takkiin,olisiko ollut jonkunlaista pvc:tä?,sitten huomasin,että jalassa nahka/tekonahkahousut,JA, kiiltävät punaiset kontiot… AAARGH!!!

  Koita siinä sitten olla luontevasti,vastailla vaimolle,’pitää silmät kurissa’ (=tapittaa ilmestystä😳) Ihmettelin kyllä asustusta, kun keli oli aurinkoinen ja suht’lämmin, ilmestys paineli jo kassajonoon,ja sanoinkin vaimolle,että ahdistaa liikaa,lähden röökille…

  Ulkona röökillä sitten’jouduin’ ihailemaan ilmestystä,kun tuli kaupasta auringonsäteiden tanssiessa asusteissaan,ja hypätessä mustaan opel pakuun… :whistle:

  Huh,huh… eikä ollut krapulahallu…😉

  2+
  Shinyboy avatar
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.