Sara Kelly Nahkahousut

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi lakka avatar lakka 9 kuukautta, 1 viikko sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #368621
  Tuomo90 avatar
  Tuomo90
  Osallistuja

  Hei! Omistaako kukaan Elloksella taannoin myynnissä olleita Sara Kelly merkkisiä nahkahousuja? Tori.fissä on ollut vähän ajan sisällä parit ja olen yrittänyt tinkiä, mutta housut ovat menneet kuin kuumille kiville.. Olen kyseisiä pöksyjä testannut ja hyväksi havainnut! Onko kelläään myydä kyseisiä Nahkahousuja koko 40-42??  :bye:   :heart:

  0
  #368849
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Myydä ei ole, mutta ostin kyseiset housut syksyllä halvalla käytettynä. Ovat kohtuu hyvät, mutta ovat sikanappaa, joten eivät kyllä ihan parasta mahdollista laatua.

  Nahka tuntuu olevan aika repeytymis herkkää. Edellinen omistaja oli korjannut jo haarustasta, kun oli revennyt. Sitten yksi vyölenkki on ratkennut, ei irti mutta nahan laatu ei ole minusta parasta vaatteisiin Sara Kellyn housuissa.

  Sikanappa taitaa olla myös halvempaa, kuin lammas tai nauta. Rumasti noissa näkyy ainakin sian karvan reiät :negative:

  0
  #368963
  Tuomo90 avatar
  Tuomo90
  Osallistuja

  Lähinnä tarkoitin niitä lampaannahkahousuja  :yahoo: Niitä on valmistettu sika-, sekä karitsannappaa!

  0
  #369191
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Lampaasta tehdyt ovatkin varmaan parempaa laatua. En olisi ostanut noita sikanappa housuja, jos eivät olisi olleet vain 10e hinnaltaan. Myyjä jätti kertomatta oleellisia asioita housujen huonosta kunnosta, mutta en alkanut purnaamaan, kun olivat tosiaan halvat.

  0
  #369614
  Tuomo90 avatar
  Tuomo90
  Osallistuja

  🙁 No ei ollu kyl paha hinta.. Elloksella oli ennen ruotsalaisia nahkahousuja ja näitä tuli alennuskoodilla -50% tilattua, mutta siellä ei ole 2v vaihtunut mallisto.. :/

  0
  #369677

  Omistan mutta en valitettavasti ole myymässä 🙂

  2+
  Admirer avatarTuomo90 avatar
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.