Ruvetahan alkamahan…

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi kati41jari47 avatar kati41jari47 2 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #228726
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Simon O:n toimitusajat järkyttäviä. "Express valmistus" seitsemän viikkoa, tilaustyö yhdeksän viikkoa.

  Niin, ja piti vielä lisätä, että rahat viedään heti kun teet tilauksen.

  0
  #228889
   avatar
  Nimetön

  Toi 7-9 viikkoa on viel aika normaali toimitusaika kumeille 🙂 Mitähän mä ootin Fantastic Rubberilta pakettia, 7-8kk. Ja Gumiquen huppuakin 4kk.
  Simon O:sta sen verran ,että itte tilasin niiden alesta mekon, ja seuraavana päivänä se oli jo postitettu. Ripeää toimintaa. Toki tuote oli valmiina niillä varastossa.

  0
  #228893
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Viime keskiviikkona tuli sähköpostiin ilmoitus, että "tilaus on lähetystä vaille valmis". Lupasivat vielä toimittaa postin seurantakoodin, mutta mitään ei ole kuulunut. Saas nähdä koska tulee…

  EDIT klo 18:30: seurantakoodi tuli tänään maanantaina, kun varta vasten pyysin sitä sähköpostilla.

  0
  #228906
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Tarina jatkuu…

  Leggingsien tulo kesti tilauksesta toimitukseen kahdeksan viikkoa. Harmi vaan, että housuja ei oltu tehty speksien mukaan, kontrastivärit saumoissa eivät olleet tilauksen mukaiset.

  "Ne on ehdottomasti väärin tehty. Lähetä housut takaisin, niin teemme heti uudet. Olen todella pahoillani".

  0
  #229191
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Pahus, kun on huonoa tsägää näiden releiden kanssa. Uudet housut tuli noin neljän viikon kuluttua, ja tällä kertaa ihan alkuperäisen tilauksen mukaisena. Mutta ensimmäisellä käyttökerralla haarasta aukesi liimaussauma, enkä edes tehnyt mitään spagaatia tai akrobatiaa, ihan vaan normaalia kävelyä ja istumista. Näyttää, kuin liimaa olisi ollut saumassa kovin vähän.

  Onkos niin, että klorinoitua kumia ei voi liimata? Voisin yrittää itse fiksata tuon kohdan kuntoon, mutta muutoin täytyy lähettää housut taas takaisin Manuelalle….

  0
  #229192
  jesp avatar
  jepu
  Osallistuja

  minun mielestä voi liimata, kunhan liimattavan osan hioo "mataksi". eli pinta vain karkeaksi nii tarttuu liimakin?. varmaksi en mene sanomaan mutta näin luulen.

  0
  #229239
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Simon O:lta tuli sähköposti: " meidän tehtävämme on huolehtia asia kuntoon, ole niin kiltti ja lähetä housut tänne, niin hoidamme asian."

  0
  #260058
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Kolmas kertako toden sanoo? Housut tulivat korjattuna, ja päällisin puolin näyttivät kelvollisilta. En ole ehtinyt vielä testaamaan, mutta jonain päivänä yritän vaikka lisäillä kuvan tuonne toiselle osastolle.

  0
  #260064
  kati41jari47 avatar
  kati41jari47
  Osallistuja

  me tilasimme anti shopista katille latex housut niin nekin joutu tilaa muualta niin slleen ne tulivat 2vikkossa meille ja lasku oli paketin mukana :):)

  0
Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.