Palaa kohteeseen Latex-asut

RuBear -kaupassa alennuksia – jollain kokemuksia?

Foorumit Fetissit Latex-asut RuBear -kaupassa alennuksia – jollain kokemuksia?

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 1,283 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi simo avatar simo 5 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #208549
   avatar
  Nimetön

  On kesä ja monessa kumikaupassa näyttäisi olevan alet päällä. Viime kerrasta on pitkä aika ja jotain polttelisi hommata… Löysin vähän aikaa sitten RuBear -kaupan netissä. Tässä pitkä vaikeaselkoinen linkki, joskin helposti klikattava:

  http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ru&ie=UTF-8&sl=ru&tl=en&u=http://www.rubear.ru/index.php%3Fpage%3Dshop.browse%26category_id%3D8%26option%3Dcom_virtuemart%26Itemid%3D73%26vmcchk%3D1%26Itemid%3D73&prev=_t&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhjx4QRoCTivSRec0-HlT8fUBmCVsQ

  Pitäisi tulla jopa ymmärrettävällä kielellä noin. Onko jollain kokemuksia, millainen kauppa on? Hinnat ovat ainakin ihan vertailukelpoiset, joskin tulli saattaa puuttua asiaan…

  #208611
   avatar
  Nimetön

  mmm, minua ainakin kysyttää tuo laatu itse tuotteissa.. Tuolla on todella hienoja asuja ^^ voisi periaatteessa kokeilla tuolta ostaa jotain pientä..

  #208612
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Sivustossahan sanotaan, että Dealer in Europe RuBeaR.net jossa voi maksaa visalla tai Paypalilla – tosin siellä ei näyttäisi olevan mitään alennustuotteita…

  #209066
   avatar
  Nimetön

  Olen seurannut ohimennen RuBearin sivujen (venäjänkielisten – euroopan) eroja. Jos jotain aikoo tilata heiltä, kannattanee katsoa suosiolla venäjänkieliset sivut. Vain niissä on näyttänyt olevan alennusmyyntejä ja kaikki uutuudet tulevat sinne. Myös valikoima on laajempi, kuin eurooppalaisella rinnakkaissivulla.

  Kielimuurikaan ei ole paha este, sivuilla on mahdollisuus kääntää teksti hyvin ymmärrettäväksi englanniksi. Ja jopa hinnat euroiksi. Itsellä ei juuri ole sieltä tilattavaa, mutta kyttäys jatkuu 😀 Jos sitten joskus.

  #216642
  simo avatar
  simo
  Osallistuja

  Herätetäänpä henkiin tämä keskustelu uudelleen. Onko kukaan tilannut RuBearilta mitään? Kuvien perusteella todella hienoja asuja ja useimmissa on todella hyvin erilaisia vaihtoehtoja ja hinnatkin näyttää ihan kivoilta. Lisäksi pulju on tainnut olla pystyssä kuitenki vuodesta 2004 asti eli ei se mikään ihan toivoton voi olla.

  #216648
   avatar
  Nimetön

  "simo" wrote: Herätetäänpä henkiin tämä keskustelu uudelleen. Onko kukaan tilannut RuBearilta mitään? Kuvien perusteella todella hienoja asuja ja useimmissa on todella hyvin erilaisia vaihtoehtoja ja hinnatkin näyttää ihan kivoilta. Lisäksi pulju on tainnut olla pystyssä kuitenki vuodesta 2004 asti eli ei se mikään ihan toivoton voi olla.

  Asut on laadukkaita mutta koot eivät täsmää yhtään eurooppalaiseen kokoon joten ehdottomasti tarkat mitat kannattaa ottaa eikä vain tilata sillä periaatteella, että L sopii kun on sopinut ennenkin. Ei ainakaan naisten asuissa ollut S koko nähnytkään S kokoa vaan oli niin pieni, että ei ollu toivoakaan saada sitä päälle.

  Itse tilasin sellaisen henkilön kautta asut kun Pierre Schorochoff (pschoro@gmail.com) joka asuu muistaakseni Hollannissa. Jos tilaa asut suoraan venäjältä joutuu ne tulliin mutta kun tilaa tuon Pierren kautta, niin asut tulevat varmasti suoraan kotiin. Tuo Hollannin paikka on tuon RuBearin euroopan toimipiste. Tosin postimaksuja joutuu maksamaan enemmän mutta halvemmpaksi se varmasti tulee kun lunastaa asut tullin kautta…

  Pierre informoi tilauksesta hyvin ja asut tulevat kyllä perille. Palautuskin onnistuu kuten meidän tapauksessa lähettämällä asu suoraan venäjälle ja uusi tulee sitten sieltä takaisin…

  Eli suosittelen varauksin, asujen sopivuus voi olla ongelma, venäläiset tuntuu olevan pienempää sakkia kun suomalaiset…

  #216651
  simo avatar
  simo
  Osallistuja

  "-Master-" wrote: [quote="simo"]Herätetäänpä henkiin tämä keskustelu uudelleen. Onko kukaan tilannut RuBearilta mitään? Kuvien perusteella todella hienoja asuja ja useimmissa on todella hyvin erilaisia vaihtoehtoja ja hinnatkin näyttää ihan kivoilta. Lisäksi pulju on tainnut olla pystyssä kuitenki vuodesta 2004 asti eli ei se mikään ihan toivoton voi olla.

  Eli suosittelen varauksin, asujen sopivuus voi olla ongelma, venäläiset tuntuu olevan pienempää sakkia kun suomalaiset…

  Taidanpa sitten odotella, että se niiden Euroopan putiikki herää taas eloon ja palailen sitten sen puodin tutkimiseen. Kiitoksia tiedosta!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.