Palaa kohteeseen Kuvia

Rubbervita

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 1,251 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 7 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #208909
   avatar
  Nimetön

  Mikäli joku ei vielä tiennyt, Rubbervitan sivuilla on erittäin hyvä guest gallery, varsinkin sieltä löytyvä Jacky Line sai kyllä alakerran heräämään housuissa hyvin äkkiä. :mrgreen:
  Itse vitankin kuvat olisi kyllä melkoista herkkua, harmi vaan että ei kovin montaa samplea ole tarjolla… onneks koneella pari videoo paikkaa tilannetta 😀

  http://www.rubbervita.com/content-en/index.html

  #208921
   avatar
  Nimetön

  http://fetish.pornbb.org

  tuolta löytyy rubbervitan kaikki pätkät latex/rubber videos kategoriasta. Ja useasta eri aiheesta, ilmeisesti saavat jotain rahaa kun lataavat niitä useita näille ilmaisjakopalvelimille.

  #208934
   avatar
  Nimetön

  Ei noista RubberVita saa latin latia minkään valtakunnan rahaa, vaan ainoastaan uploadaajat jotka "ansaitsevat" rahaa RubberVitan kuvilla ja videoilla. Eli noi on ihan 100% warea, ja toi rahastus on TOSI syvältä, jotku uploadaajat postaa työkseen samat setit kymmenille eri foorumeille ja vetävät itelleen ihan hyvät rahat kun jokaista fileä on ladattu AIKA monta kertaa. Joillakin foorumeilla "rahahostit" on kielletty mut jotku foorumit tekee oikein yhteistyötä esim. Filesonicin kanssa.

  #208957
   avatar
  Nimetön

  Sitä juuri tarkoitin, eihän tuosta alkuperäinen tekijä saa yhtään mitään.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.