Palaa kohteeseen Latex-asut

rimban / skintwo asut

Foorumit Fetissit Latex-asut rimban / skintwo asut

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 1,527 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 8 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #204103
   avatar
  Nimetön

  onko kummastakaan kokemuksia?
  laadullisia? pitääkö koko merkinnät paikkansa?

  #204125
   avatar
  Nimetön

  Mitä minulla on Rimbasta kokemuksia, niin yhtä hyvin tuotemerkki vois olla totaalirimpula. Omasta mielestä huonoa materiaalia, huonot valetut istuvuudet ym. Saattaa siltin olla, että sattu vaan paska säkä, mut en nyt järin Rimbaa ihailevaa kommenttia ole kuullut keltään muultakaan.
  Sanokoon se ken tietää. Itse en tuhlais rahojani em.lafkoihin. 🙄

  #204144
   avatar
  Nimetön

  Vaikea omalla pienellä ottallan antaa mitään kattavaa laatuarviota, mutta omat kokemukseni ovat noista rimbuloista ovat saman suuntaisia. Materiaali oli hyvin vaihtelevaa paksuutta, joka sitten aiheuttikin sen että housut repesivät jo toisella käyttökerralla.

  SkinTwo taitaa olla Honourin brändi tai toisin päin. Honourin kamppeita sitten onkin jokin verran ja ne ovat olleet kauttaaltaan positiivisiä kokemuksia laadukasta materiaalia hyvät leikkaukset ja kestävät saumaukset (joskin siistimpiäkin on). Nää on hankittu honour.co.uk

  #204152
   avatar
  Nimetön

  Rimbasta on itsellä myös huonoja kokemuksia, tosin vain yhden housuostoksen verran. Ne kuitenkin hajosivat parin ihan normaalin hellävaraisen käyttökerran jälkeen ja sen jälkeen en ole siihen merkkiin koskenut. Latexat ovat toimineet oikein hyvin.

  #205911
   avatar
  Nimetön

  Hupsis, melkein menin halpaan taas. Katselin anustapilla olevia shortseja, ja melkein ostin rimbat. No lisää taaloja peliin ja Latexat tilaukseen :thumbup:

  #205912
   avatar
  Nimetön

  Jeps, täältäkin ääni Latexalle ja Honourille. Skintwo on merkkinä vähän sekasikiö sillä vaatepuolen valmistajat ovat vaihtuneet vuosien varrella. Aikoinaan 90-luvun alussa skintwo:n vaatteista valtaosa tuli Libidexiltä, joka on edelleen kumivaatteiden aatelia. Sittemmin valmistajia on ollut useita, nykyinen mallisto on tosiaan myynnissä Honourissa joten en tiedä käyttääkö samaa tehdasta. Honour on hintaansa nähden yksi parhaimmista valmistajista jos katsotaan mitä eurolleen saa.

  Itse ostan honourilta paljon pienempiä vaatteita ja somisteita, kuten sukkia, hanskoja jne. Hyvin ovat kestäneet ja lisää aion heiltä ostaa.

  Lontoon reissu on juuri huomenna edessä joten ajattelin käydä tutustumassa lontoon kumitarjontaan ja erityisesti Honourille pääsyä odotan. Jos Skintwon vaatteet näyttävät liikkeessä asiallisilta, lista on melkoinen mikä mukaan lähtee 😀

  #206020
   avatar
  Nimetön

  Noniin, nyt on Lontoon reissu takana ja tuli muutamissa liikkeissä fiilisteltyä. Ensin matkasin Honourille koska heidän hinnat houkuttivat eniten, sinne se kumi budjetti sitten miltei upposikin. Liike oli kahdessa kerroksessa jossa alakerta pyhitetty pelkästään kumille, jos ei laske peränurkan muutamaa henkarillista vinyylivaatteita. Kaikki kumi oli sovitettavissa ja henkilökunta todella ystävällistä ja suorastaan vaati saada palvella. Honourin liimatut kumivaatteet olivat todella siistiä jälkeä, varsinkin kun vertaa hintoja muihin merkkeihin. Itselle jäi ehkä mekot ja muutamat "custom made" vaatteiden näköiset jutut parhaiten mieleen. Esim. alla olevan linkin military mekko ja kumibaretti oli todella upeasti liimattu ja näin saman asun Torture Gardenissa neitokaisen päällä samana iltana. Bileissä asu näytti kuin olisi hankitty House Of Harlotilta tai joltain muulta kumi couture merkiltä.

  http://www.honour.co.uk/catalog/product … ts_id=8311

  130e on suorastaan halpahinta mitä rahalleen saa. Nuo kumiin painetut vaakunat oli tiptop joka ikisessä mekossa minkä liikkeessä näin.

  SkinTwon vaatteista tuli hommattua tutuille tuliaisia ja mm. tämä korsetti tuli matkaan :

  http://www.honour.co.uk/catalog/product … ts_id=7285

  Hyvin liimattu, kumi asiallista ja tukevaa tavaraa ja nyörityksen sirkat ja kaikki tiptop. Kaikki SkinTwon vaatteet mitä liikkeissä katsoin vakuutti kyllä laadulla.

  muoks : Koitan laittaa pari isompaa lähikuvaa liimasaumoista sun muista kun kerkeän.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.