Rihanna tahtoo sitomisleikeistä nauttivan poikaystävän

Nahkafoorumi.com Foorumit Vapaa keskustelu Rihanna tahtoo sitomisleikeistä nauttivan poikaystävän

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 468 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi pehmo avatar pehmo 7 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #212396
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Laulajatähti Rihanna haluaa löytää miehen rinnalleen. Villi ja vapaa neitonen alkaa olla tosissaan huolissaan tulevaisuudestaan.

  Vaikka 23-vuotias artisti onkin yhdistetty hiljattain irlantilaiskomistus Colin Farrelliin sekä lapsuudenkaveriinsa Negus Sealyyn, päättyi viimeisin vakava seurustelusuhde baseballpelaaja Matt Kempin kanssa viime vuonna.

  – Haluaisin pakotien, koska tämä työ käy voimille. On inhottavaa tulla töistä kotiin tai hotellihuoneeseen, kun kukaan ei aamulla ole vieressä, laulaja harmittelee Iso-Britannian Voguessa.

  – Ei ole kuitenkaan mitään järkeä aloittaa suhdetta, jonka aikoo jossain vaiheessa lopettaa. Siksi en halua kiirehtiä asian kanssa.

  Vaikka tähtönen haluaakin löytää Herra Oikean, pitää hän huolta siitä, ettei suhde mene liian vakavaksi. Hän nimittäin tahtoo pitää ihmissuhteensa tuoreina.

  – Tavallaan on kivaa olla sinkku, koska suhde voi tuntua myös liian arkiselta. Sellaista suhdetta en tarvitse, Rihanna täsmentää.

  Laululintusen ja räppäri Chris Brownin suhdetta käsiteltiin runsaasti julkisuudessa vuoden 2009 loppupuolella, kun Brown mukiloi Grammy Awards -iltana Rihannalta silmän mustaksi. Suhde päättyi pahoinpitelyn jälkeen. Laulaja kuitenkin myöntää pitävänsä asteen kovemmista otteista makuuhuoneen puolella.

  – Olen hieman masokistinen luonne. Haluan tuntea olevani jonkun nainen. Pidän, että minut sidotaan ja saan raipasta, artisti täräyttää.

  http://starlounge.fi.msn.com/gallery.as … =159413211

  0
  #212415
  jaketheman avatar
  jaketheman
  Osallistuja

  Anteeksi vaan, mutta epäilen hieman tuon artistin mielihaluja.. Sanoo varmaan senkin takia, että hänestä puhuttaisiin ja pysyis pinnalla. Pukeutuminenkin on näyttävää, mutta veikkaan, että taustalla määrätään, mitä hänen pitää pukea päälleen..

  0
  #212429
  pehmo avatar
  pehmo
  Osallistuja

  "jaketheman" wrote: Anteeksi vaan, mutta epäilen hieman tuon artistin mielihaluja.. Sanoo varmaan senkin takia, että hänestä puhuttaisiin ja pysyis pinnalla.

  Itse meinasin kommentoida välittömästi aivan samaa. 🙂
  ..siis "etsii poikaystävää, joka tykkää sitomisleikeistä".. mitenhän tuon voi sitten käytännössä todentaa, tuskin Rihanna jokaista ehdokasta makuhuoneesensa päästää? Poikaystäväksi pääseminenkin voi olla aika rajallista toiselta puolelta maailmaa. Päinvastoin taitaa rajoittua ihan artistin lähipiiriin. Tulee semmoinen maku julkisuudenhakuisesta lehtijutusta, jonka todenperäisyyttä ei voi todentaa oikein millään tavalla.

  0
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.