Palaa kohteeseen Kuvia

qute boobies

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 670 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Divided avatar Divided 8 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #204493
   avatar
  Nimetön

  eikä hassupia asutkaan….

  ja

  tärkeää kuvassa on jotenkin se että vaikka asu olisi millainen..kantajan täytyy näyttää siltä että nauttii sen pitämisestä / tilanteesta… :thumbup:

  #204495
   avatar
  Nimetön

  Enpä pääse noita kuvia katsomaan. Pitääköhän olla rekisteröitynyt sille sivulle.

  Forbidden

  You don’t have permission to access /images5/234sg-07.jpg on this server.

  Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  #204496
  Anonyymi avatar
  Anonyymi
  Ylläpitäjä

  Kyllä noita kuvia pääsee näkemään ilman tunnustakin. Klikkaat vain albumia 234 ja otat sieltä kuvan 7. Mutta nuo DreamMasterin kommentit ei minusta oikein sovi avautuviin kuviin…

  #204497
   avatar
  Nimetön

  jeps.eipä mennyt kieltämättä linkitys ihan putkeen.ja mitä kommentteihin tulee en puhunut noista kuvista vaan ylipäätään.
  esim juuri tuo shinyladies.com on täynnä toinen toistaan hienompia malleja ja asuja mutta monta kuvaa vaivaa se että malli ei selvästikään "nauti" tilanteesta eikä asustaan.en tarkoita sitä että joka kuvassa pitäisi hymyillä vaan sitä että hyvä kuva on parhaimillaan sellainen mistä näkee että tilanne on miten sen sanois saanut jotain aikaa (ehkä jopa mallin kiihottumista tms). tylsimpiä kuvia ovat sellaiset mitkä on otettu pelkkää valkoista screeniä vasten tai tausta on photoshopattu pois.Esim.Silvia Saint on oiva esimerkki siitä että tietyllä silmien "ilmeellä" saadaan ihmeitä aikaan… noh. sanotaanhan että silmät on sielun peili. tarkoitus oli herättää keskustelua kuvista "kokonaisuutena".

  #204498
  Divided avatar
  Divided
  Osallistuja

  No miksi et voisi linkittää ne kuvat suoraan tähän topicciin?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.