↑ Palaa kohteeseen Pvc-asut

pvc-huppu, opastusta käyttöön?

Info Foorumit Fetissit Pvc-asut pvc-huppu, opastusta käyttöön?

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 666 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  PVChuppuM 6 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #209888

  PVChuppuM
  Jäsen

  Tuli hommattua tuollainen pvc-huppu. En ole aiemmin käyttänyt pvc-asusteita, joten kyselisin vähän neuvoja miten sen oikeaoppisesti laitan päähän ja otan pois. En sitten ymmärtänyt ostaa mitään hoitoaineita siihen. Onko ne välttämättömiä?

  Kiitos

  #209891

  Murunda
  Osallistuja (Participant)

  vähän voisit tarkentaa millainen huppu on kyseessä. Onkos se todella pvc:tä vai kumia? Itse en ole juurikaan pvc asujen kanssa puuhannut mutta tarviiko ne mitään hoitoainetta? Mielestäni selviät ilmankin.

  #209892

  PVChuppuM
  Jäsen

  Kyllä se on pvc:tä. Silmien ja suun kohdalla reikiä. Ei ole vetoketjua. Siksi kyselen kun ei ole aiempaa kokemusta noista.

  #209893

  Shinyboy
  Jäsen

  Jos se pvc:tä on niin ei se mun mielestä tarvitse sen erikoisempaa hoitoa. Mullakaan ei ole kokemusta pvc-hupuista joten vaikea sanoa miten sen pukee päähän helpoiten, mutta tuskin se voi olla vaikeampaa mitä kumihupun pukeminen. Onkos siinä pvc-hupussa kangaspinta se toinen puoli vai molemmat pvc:tä?

  #209894

  PVChuppuM
  Jäsen

  Molemmat puolet pvc:tä. Laitoin tuossa joku aika sitten sen ensimmäistä kertaa päähän ja menihän se suht helpolla. Tykkään 🙂 Kannatti käydä Saksasta asti hakemassa 🙂 Pelkäsin vaan että se repeää kun laitan päähän, mutta aika vahvaa tuntuu olevan.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin