Puumat lehtikuvissa

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 1,096 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Ponantza74 avatar Ponantza74 5 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #221353
   avatar
  Nimetön

  Pari aikuista rock-mimmiä on äskettäin stailattu nahkakuosiin.

  Kaija Koo (50 v.) on uuden albuminsa "Kuka sen opettaa" kanteen kuvattu motoristin nahkatakissa, ja samainen kuva oli tänään suurikokoisena Ilta-Sanomien sivulla 11.
  Maarit Hurmerinta tekee ehkä kuusikymppisten sarjan "kärkituloksen" esiintymällä VR:n Matkaan-lehden haastattelukuvassa nahkarotsissa sekä tiukoissa housuissa, jotka saattavat hyvinkin olla aidot nahkikset. Molemmilla puumilla on vieläpä jalassaan aivan hervottomat korkkarit, ja kasvoilla meikki joka iskee niin että tuntuu!

  Kaikki eivät tietenkään tykkää rajusta lookista keski-ikäisten yllä, mutta minusta nämä mimmit ovat kuvissa todella edukseen.

  PS. Matkaan-lehti on ilmaisjakelussa rautatieasemilla.

  0
  #221354
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Sen verran,kun vilaukselta on Maaritin housuja nähnyt,niin vaikuttavat aidolta nahalta.Ei kai tuollainen tyylikäs mimmi muuta päälle laittaisikaan…mitään keinokuraa tai märkäluukkia 🙂

  0
  #221355
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Tässä Matkaan lehden kuva Maarit Hurmerinnasta 🙂

  0
  #221362
   avatar
  Nimetön

  ^ Näyttäisi olevan puolinahkikset, takaosan ollessa siis kangasta. Ilmeisesti pienimuotoista muotia tällä hetkellä? Oulun keskustassa näin Maaritin ikäsarjaa edustavan rouvan astelevan samanlaisissa housuissa. Hyvältä näytti 8)

  0
  #221368
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  No,minäkin rupesin tarkemmin katsomaan,että ihan näyttäisi takaosa olevan kangasta 😯 Ei olisi uskonut…pettymys,suoraan sanoen 🙁 Jotain tekonahkaa tuo etuosakin todennäköisesti ja minä kun niin luotin kypsään tyylikkääseen Maarittiin 🙂

  0
  #222377
  Ponantza74 avatar
  Ponantza74
  Osallistuja

  " Oulun keskustassa näin Maaritin ikäsarjaa edustavan rouvan astelevan samanlaisissa housuissa. Hyvältä näytti "

  Olemme varmaankin ihailleet samaa rouvaa…

  0
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.