Pitkiä nahkahanskoja Suomesta?

 • Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 499 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 14 vuotta sitten avatarNimetön toimesta.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #192782
   avatarNimetön

  Jatkan nyt vielä vähän tämän hanskalinjan ajamista eteenpäin 😀 , mutta oletteko muuten törmänneet missään Suomessa kyynärpään tai yli kyynärpään pituisiin nahkahanskoihin myytävänä? Kova olisi hinku sellaiset saada tänne meillekin päin, mutta eipä ole kaupoista löytynyt. Tai no, itse asiassa bongasin sellaiset vajaa vuosi sitten Stockalta Helsingissä, mutta oli joku ohimenevä mallisto näköjään ja oli niin hintavat, että taitaisi tulla halvemmaksi nettikaupasta melkein tilata, vaikka sitten ulkomailta. Sen jälkeen niitä en ole siellä nähnyt.

  Eli mistä Suomessa kyynärpään tai yli kyynärpään pituisia nahkahanskoja? Pitääkö teettää tai tilata ulkomailta?

  #192832
   avatarNimetön

  Kiinnostaisi täälläkin. Eikö kukaan oikeasti tiedä??

  #192849
  TiinaNa avatarTiinaNa
  Osallistuja
  #192863
   avatarNimetön

  Joo, pitkät hanskat ostettiin Helsingin keskustan Stockmannilta, hinta oli 129 eur, mutta olivat tosi hienot Sakari Sausot !!.

  #192868
   avatarNimetön

  Edelleenkin suosittelen kotimaista tuotantoa, eli Liisa Sauso Hämeenlinnassa tekee mittojen mukaan minkälaisia tahansa hanskoja, eikä tarvitse odotella ikuisuuksia. Tilasin jouluksi 5" mittaiset hanskat vaimolle, tulivat nopeasti ja todella korkealaatuista pehmeää nahkaa. Suosittelen lämpimästi. Oon tilannu Liisalta useita hanskapareja matkani varrella eikä ole tarvinnut pettyä. Puhelinnumero on 03-6161514

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.