Palaa kohteeseen Muut Fetissit

Pissaleikit ja Kastelukannu-foorumi

Foorumit Fetissit Muut Fetissit Pissaleikit ja Kastelukannu-foorumi

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 696 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 6 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #211229
   avatar
  Nimetön

  Joskus tuli Googlesta vastaan Kastelukannu-niminen foorumi, jossa oli suomenkielistä keskustelua pissaleikeistä. Foorumi piti majaansa seuraavassa osoitteessa:

  http://kastelukannu.hyperboards.com/

  Muistan lukeneeni foorumilta esimerkiksi naispuolisen käyttäjän kuvauksen siitä, kuinka tämä oli ostanut itselleen vesitiiviit kumi- tai muovipöksyt ja lähtenyt ne jalassaan (erikoispöksyt arkivaatteiden alle piilotettuna) hölkkäämään. Suorituksen aikana housuihin oli sitten vastaantulijoiden mitään aavistamatta pissitty. Omissa loiskuvissa ja lämpöisissä nesteissään julkisella paikalla marinoituminen oli koettu sen jälkeen posket karehtien varsin tuhmaksi ja kiihottavaksi, kun matkaa piti kuitenkin jatkaa siten, ettei sivustakatsojille heräisi mitään epäilyksiä.

  Tietääkö kukaan, minne kyseinen foorumi sittemmin hävisi ja jatkaako se mahdollisesti yhä toimintaansa jossain muodossaan jossain päin Internetiä?

  Nyt kun tarkistin, foorumin rakenteesta – mutta ei kuitenkaan yksittäisistä viesteistä – on päätynyt kopioita Internet-arkistoon. Ainakaan en siis ihan kokonaan muistele omiani:

  http://web.archive.org/*/http://kastelu … oards.com/

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.