PervPark play party 7.5.16

Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset PervPark play party 7.5.16

Tämä aihe sisältää 11 vastaukset, 1,029 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Villi-Ira avatar Villi-Ira 3 vuotta sitten.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #227893
   avatar
  Nimetön

  Kerran vielä ennen kesälomille siirtymistä pääsevät kinkymmän karkeloinnin kannattajat huvipuistoomme viettämään laatuaikaa.

  Joten tulkaahan katsomaan ja kokemaan, mitä kivaa biletiimi on täksi kerraksi kehitellyt. 😉

  Ilmoittautuminen:

  1. Liity kutsuvieraslistalle http://www.pervpark.fi/menu/index.php (oikea yläkulma)
  2. Kun olet varma tulostasi, ilmoittaudu iltaan nimimerkilläsi tekstiviestillä 0440555602. (päivämäärä ja nimimerkki). Lähetämme vastausviestin vain siinä tapauksessa, jos ilta on täynnä. Emme siis lähetä erikseen vastausviestiä. Mikäli estyt, ilmoitathan peruutuksen. Kartan saat pyydettäessä [email protected]

  Tutustu etikettiin: http://www.pervpark.fi/menu/index.php/info/etiketti

  Tervetuloa koko biletiimin puolesta.

  0
  #228013
   avatar
  Nimetön

  Kuulitte, mitä Tuulia sanoi!

  Siispä kaapista ulos pallot, piiskat sekä upeimmat lateksivermeet ja kipin kapin tänne näin https://fetlife.com/events/433829! Kuka tietää, näihin bileisiin saapuminen saattaa olla yksi elämäsi parhaista ideoista. Tämä mirri ainakin jäi tähän lukaaliin astuttuaan sille tielleen.

  Siltä ihanalta polulta ja tästä tapahtumasta löydyn siis myös minä, nykyään jo hieman vähemmän viaton pikku enkeli, jota saa bile-etiketin ensimmäisen kohdan vastaisesti lääppiä täysin kysymättä niin paljon kuin sielu sietää ja ra(a)jat myöten antaa (kaikilta muilta kysytään lupa, eikös juu?). Lisätietoa tämän Taivaan asukin käyttöohjeista löytyy täältä: http://www.pervpark.fi/menu/index.php/info/biletiim

  Ovet auki ensikertalaisille klo 19.30 ja muille klo 20.

  Lämpimästi tervetuloa tämänkin otuksen puolesta!

  0
  #228066
   avatar
  Nimetön

  Täällä sitä aivot hyrrää kovaa vauhtia kun koitan keksiä vieraille taas jotain uutta nähtävää ja koettavaa! Tervetuloa myös minun puolestani niin uudet kuin vanhatkin pervot. Onko ohjelma- toiveita kellään? Kyselee Juniper, joka Pervparkissa tunnetaan paremmin nimellä Keiju. Ens kuussa nähdään 🙂

  0
  #228095
   avatar
  Nimetön

  Naurettavat 30 päivää odotusta jäljellä!
  Vai onko se niin että ne viimeiset kilometrit on ne hankalimmat?
  Kevät kun on muutenkin kuumaa ja kiimaista aikaa. Linnut laulaa, ilmat lämpenee, mahla virtaa, päässä pörisee kiima….. Nää niitä hetkiä on kun mikään ei tunnu riittävän. Teepä tässä nyt sitten jotain järkevää ja suunnittele.
  Meidän kaikkien onneksi biletiimi ei ole suunnittelemassa mehukekkereitä vaan nimenomaan pillua kastelevaa, kullia kovettavaa, kiimaa tihkuvaa iltaa. Joten oikea moodi on siis löytynyt.

  Siis älä vielä laske housuusi tai jos laskit jo niin tuo ne mukanasi iltaan, katsotaan sitten jos niille löytyisi jotain parempaa kuin pesukone.

  Tutustu, ihastu, tule ja rakastu sillä nyt on kevät ja kuuma kesä vasta edessä.

  http://www.pervpark.fi

  0
  #228142
   avatar
  Nimetön

  AWESOME!

  Saatiin paras ja meidän hienoin sähkövehje huollosta takas joten illasta tulossa astetta sähköisempi.

  Saadaan myös huippuhieno panokone lainaksi ja tätä pääsee kaikki kokeilemaan. Satuloi itsesi elämäsi kyytiin ja aja kohti onnea.

  0
  #228198
   avatar
  Nimetön

  "Tuulian lutka" wrote:
  Tutustu, ihastu, tule ja rakastu sillä nyt on kevät ja kuuma kesä vasta edessä.i

  Tosiaan, nyt on oikea aika tulla, jos meinaa vielä ennen kesää päästä iloittelemaan. Ovat meinaan viimeiset bileet, ennen kuin jäämme kesätauolle..

  0
  #228228
   avatar
  Nimetön

  Kävitkö viime seksimessuilla? Jos kävit, olet saattanut jo nähdä, mikä hienous koristaa ensi bileissä mustaa aulaa…

  Massiivinen kahden istuttava täysin uniikki panokone on rakennettu alusta asti käsin ja se kohahdutti yleisöä viimeksi SeXhibition 2015 – messujen päälavalla. Panokoneen tehomoottori tykittää ja tyydyttää kahdesta suunnasta yhtä aikaa, jättäen sekä esiintyjät että yleisön haluamaan lisää. Show:n päätyttyä panokone on juhlijoiden käytettävissä, opastusta laitteen käyttöön on saatavilla. Tämän koneen turbovoima on nähtävä ja koettava!"

  0
  #228324
   avatar
  Nimetön

  Illassa myös tuoreet luontovitsat käytössä sekä uudet canekepit, tervetuloa kokeilemaan… Tai saanko minä koittaa sinuun? Nähdään parin viikon päästä 🙂 kaikki äidit ainakin vapaalle ilottelemaan kun sillon sunnuntaina on äitienpäivä!

  0
  #228362
   avatar
  Nimetön

  Tutuksi tulleet bile-etkot taas ravintola Vltavassa https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/vltava
  Alkaen klo 18, ravintolan keski-tai ylimmäisessä kerroksessa. PervParkin biletiimistä paikalla ainakin Patajätkä.
  Etkot on loistava tilaisuus tutustua toisinn bilettäjiin, ja päästä kimppakyydillä bilepaikalle.

  Tervetuloa kaikille, niin uusille kuin vanhoillekin!

  0
  #228415
   avatar
  Nimetön

  Vasara ja nauloja, duubi duu.
  Pikkulauantaina kaikenlaista pikkupuuhaa tuota isoa lauantaita varten. Torstain talkoopäivä tähtää myös tulevaan. Tuon talkoilun päälle olemme menossa espoon miittiin, kuppilaan nimeltä kannunkulma. Tulkaa siis tekin ja kyllä kysyjälle vastataan, oli sitten kyse bileistä tai meidän muusta toiminnasta.

  0
  #228476
   avatar
  Nimetön

  Kiitokset mahtavista bileistä vieraille ja tiimikavereille, sekä vieraileville tähdille. Jäämme kesätauolle ja tapaamme seuraavamme kerran kinkyisissä merkeissä 17.9!

  0
  #228488
  Villi-Ira avatar
  Villi-Ira
  Osallistuja

  Kiitos ihanille vieraille la illasta. Kesällä voit seurata meitä pervparkin blogissa, twitterissä ja facebookissa.

  0
Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.