Perjantaina vietettiin kansainvälistä fetissipäivää.

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Muut Fetissit Perjantaina vietettiin kansainvälistä fetissipäivää.

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 6 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #264602
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Perjantaina vietettiin jälleen kansainvälistä fetissipäivää.

  Kansainvälinen fetissipäivä

  Vuoden kolmantena perjantaina juhlistettiin kaikenlaisia seksuaalisia viehtymyksiä ja tuettiin BDSM-yhteisöä. Britanniasta alkunsa saanuttta päivää juhlistettiin ensimmäisen kerran 16. tammikuuta 2009. Tänä vuonna juhlapäiväksi osui perjantai 20. tammikuuta.

  Fetissien laajaan valikoimaan kuuluu paljon muutakin kuin sitomista ja piiskausta. Fetissejä todella löytyy joka lähtöön. Esimerkiksi zoofilia on eläimiin kohdistuva seksuaalinen parafilia. Sen alalajeista löytyy muun muassa melissofilia, jossa ihminen tuntee seksuaalista vetovoimaa ampiaisia kohtaan.

  Dendrofilialla taas tarkoitetaan ihmisiä, jotka kiihottuvat puista. Agalmatofilia on seksuaalisen suuntautumisen kohdistamista patsaisiin tai nukkeihin.

  Päivän kunniaksi fetissejä tunnustettiin pukeutumalla violettiin.

  1+
  2Bcontrolled avatar
  #366602

  Tässä oli paljon uutta tietoa mulle. Miksi päivä vaihtelee vai onko se joka vuosi sama päivä? Kerrotko lisää jos tiedät ja mistä voin etsiä lisätietoa.

  0
  #367241
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Vuonna 2019 Kansainvälistä fetissipäivää vietetään tammikuun 18. päivä.

  Ei oikein löytynyt äkkiseltään mitään suomeksi asiasta, mutta, jos haluat lisää infoa asiata niin wikipediasta löytyy -> https://en.wikipedia.org/wiki/International_Fetish_Day

  0
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.