Palaa kohteeseen Muut Ilmoitukset

Paribileitä Wildclubilla loppuvuosi 2011

Foorumit Ilmoitukset Muut Ilmoitukset Paribileitä Wildclubilla loppuvuosi 2011

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 257 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 6 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #211154
   avatar
  Nimetön

  Paribileitä Wildclubilla loppuvuosi 2011

  Vietämme pariskuntailtoja mukavien parien ja naisten sekä miesten kanssa. Naisena voit saapua yksin tai yhdessä tutun parin kanssa. Mikäli sinulla ei ole iltaan seuraa, voit pyytää meiltä suositusmaililistan kelvollisista miehistä. Yksinäisenä miehenä voit saapua vain tutun parin kanssa. Pareina saapuvien toivomme saapuvan yhtä aikaa. Illat on tarkoitettu vain kutsuvieraille. Voit saada kutsun mailin, puhelinkeskustelun, ennakkotapaamisen tai suositusten myötä. Ilta on yksityinen. Olemme tavanneet illoissamme syksysyitä 2007 alkaen paljon eri-ikäisiä, todella mukavia pareja ympäri Suomen ja saamamme palautteet ovat olleet usein positiivisia.

  Tilat ovat upeat ja suuret 600 neliötä, luksus biletysmestaa kolmessa eri kerroksessa. Wildclubilla on erilaisia huoneita, jotka on kalustettu tunnelmaltaan, väritykseltään ja valaistukseltaan miellyttäviksi. Illan aikana meillä on silloin tällöin mahdollisuus esiintyä baarin alastonkaraokessa. Suuressa saunassa ja porealtaassa mahtuu kerralla olemaan noin 10 vierasta. Tanssimiseen on tilava aula jossa voit laittaa jalalla koreasti. Aulassa tapahtuvat myös illan ohjelmat. Voit tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin tai vain seurailla tilannetta, teille parina juuri sopivalla tavalla.

  la 28.5 Pyjamaparty
  la 11.6 Pitkä kuuma kesä….
  la 27.8 back to school
  la 10.9 Kama Sutra
  la 15.10 Eroottinen samba
  la 5.11 Äänestä toiveilta
  la 3.12 Pikkujoulu

  bileet(at)wildclub.fi
  p. 0440555602

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.