↑ Palaa kohteeseen Latex-asut

Paljonko on latex asuja?

Info Foorumit Fetissit Latex-asut Paljonko on latex asuja?

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 1,751 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  pvcman87 3 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #217211

  Murunda
  Osallistuja (Participant)

  Omat latex asut on yhdessä isohkossa kankaisessa laatikossa vähän lapsilta piilossa. Se on tuntunut kohtuu painavalle ja onkin ollut ajatuksissa että paljonko asut painaa. Nyt laatikko tuli punnittua ja asujen painoksi tuli 7,9 kg. lisää tekisi mieli silti hommata kun moni asu on vähällä käytöllä, suosikit on käytössä vähintään kuukausittain, mutta siellä on asuja joita ei ole käytetty päällä vuosiin. Onko muilla foorumilaisilla paljon asuja ja onko asujen yhteispaino selvillä? Millaisia asuja puuttu?

  #217212

  masa47
  Osallistuja (Participant)

  Asuja on tosi paljon, kaksi isoa urheilu kassilista painoa n. 40 kg. Suosikkeja tulee käytettyä ‘ touhutessa’ ja oloasuna viikoittain. Pitäis pistää kierrätykseen asuja joita ei tule käytettyä. Nykyään olen hankkinut laadukkaita hyvin istuvia asuja.

  #217214

  Kumijari
  Osallistuja (Participant)

  Yks iso kaapillinen löytyy eli ehkä reilun lätkäkassilisen verran. Viikko takaperin heitin mäkeen n.parikymmentä sellaisia joita en ole käyttänyt vuosiin.

  #217215

  Kumikarhu
  Osallistuja (Participant)

  Ei ole koskaan tullut mieleen punnita, mutta kumiasuja on kolmessa isossa muovisessa sängynaluslaatikossa, joita en tosin säilytä sängyn alla vaan kellarivarastossa. Samassa kellarikopissa on sitten sekalaisia pvc-asuja säilytyspusseissa roikkumassa henkareissa.

  #217438

  latex1
  Osallistuja (Participant)

  10kg löytyy lakanoineen täältä.. ei siis kovinkaan paljon 🙁

  #220286

  latex321
  Osallistuja (Participant)

  viimeisin hankinta oli latex lakana aika painava puutuu vielä catsuit

  #220326

  pvcman87
  Osallistuja (Participant)

  Nooh.. itseltä löytyy vasta pari kissapukua.. 🙁

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin