Palaa kohteeseen Latex-asut

Paljonko on latex asuja?

Foorumit Fetissit Latex-asut Paljonko on latex asuja?

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 1,751 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 4 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #217211
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Omat latex asut on yhdessä isohkossa kankaisessa laatikossa vähän lapsilta piilossa. Se on tuntunut kohtuu painavalle ja onkin ollut ajatuksissa että paljonko asut painaa. Nyt laatikko tuli punnittua ja asujen painoksi tuli 7,9 kg. lisää tekisi mieli silti hommata kun moni asu on vähällä käytöllä, suosikit on käytössä vähintään kuukausittain, mutta siellä on asuja joita ei ole käytetty päällä vuosiin. Onko muilla foorumilaisilla paljon asuja ja onko asujen yhteispaino selvillä? Millaisia asuja puuttu?

  #217212
  masa47 avatar
  masa47
  Osallistuja

  Asuja on tosi paljon, kaksi isoa urheilu kassilista painoa n. 40 kg. Suosikkeja tulee käytettyä ‘ touhutessa’ ja oloasuna viikoittain. Pitäis pistää kierrätykseen asuja joita ei tule käytettyä. Nykyään olen hankkinut laadukkaita hyvin istuvia asuja.

  #217214
  Kumijari avatar
  Kumijari
  Osallistuja

  Yks iso kaapillinen löytyy eli ehkä reilun lätkäkassilisen verran. Viikko takaperin heitin mäkeen n.parikymmentä sellaisia joita en ole käyttänyt vuosiin.

  #217215
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Ei ole koskaan tullut mieleen punnita, mutta kumiasuja on kolmessa isossa muovisessa sängynaluslaatikossa, joita en tosin säilytä sängyn alla vaan kellarivarastossa. Samassa kellarikopissa on sitten sekalaisia pvc-asuja säilytyspusseissa roikkumassa henkareissa.

  #217438
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  10kg löytyy lakanoineen täältä.. ei siis kovinkaan paljon 🙁

  #220286
  latex321 avatar
  latex321
  Osallistuja

  viimeisin hankinta oli latex lakana aika painava puutuu vielä catsuit

  #220326
   avatar
  Nimetön

  Nooh.. itseltä löytyy vasta pari kissapukua.. 🙁

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Kommentoi Facebookissa