Onnistunutta kaupantekoa

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 846 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 5 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #221813
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Useimmiten kerrotaan kielteisiä kokemuksia nettimyyntifirmoista ja tuskailua siitä, kuinka tilatut tavarat eivät tule. En malta olla kertomatta vastakkaista mielipidettä, jossa kaikki sujuu nopeasti ja asiakaslähtöisesti.

  Olen muutamia kertoja tilannut PVC-asuja saksalaisesta kaupasta nimeltä FunPlastic. Ensimmäinen kerta on jäänyt hyvin mieleen, kun aikanaan eräänä iltana laitoin sähköpostia kyselläkseni yksityiskohtia kokojen sopivuudesta yms. Yllätyin, kun putiikin puuhamies, herra Udo Arnold vastasi silloin saman tien, kello oli mitä lie kahdeksan illalla.

  Nytkin pari viikkoa sitten laitoin tilauksen sisään sähköpostilla. Heti seuraavana aamuna tuli vastaus, jossa herra Arnold kiitteli kohteliaasti tilauksesta mutta samaan hengenvetoon pahoitteli, että toimitusaika venyy noin yhteen viikkoon (!) koska heillä on hiukan vaikeuksia PVC-kankaiden saamisessa. Nuo ompelevat asut valmiiksi sitä mukaa kuin tilauksia tulee. Meni sitten noin viikko, niin lupausten mukaan tupsahti sähköpostiin ilmoitus, että tuotteet on lähetetty. Mukana tuli seurantakoodi, jolla voi tsekata kuriiripaketin kulkua Saksasta aina kotiovelle saakka. Ja rahat veloitetaan luottokortilta vasta sitten kun tavara lähtee, eikä niin kuin monessa lafkassa, että ensin käydään asiakkaan tilillä ja sitten ei moneen viikkoon tapahdukaan mitään

  0
  #221814
  Kumijari avatar
  Kumijari
  Osallistuja

  Hienoa toimintaa FunPlasticilta, olisi monella nettikaupalla opittavaa tästä puljusta. :thumbup:

  Itse olen tilaillut Blackstyleltä, Cocoonista ja Rubberevashopista, hyvinhän se palvelu pelaa näissäkin liikkeissä mutta toimitusajat on aina sen 1-2kk.

  http://cocoon1.com/
  http://rubberevashop.com/
  http://blackstyle.de/

  0
  #221836
   avatar
  Nimetön

  Samoin ! Aqua Kurth.de saa kiitokset ! Tilannut minulle parit ja taas kahdet tekonahkafarkut häneltä. Juuri toissapäivänä viimeksi.. Antoi "lisätilaukselle 5% alennuksenkin ! Tyytyväisenä olemme olleet tutteisiin ja toimituksiin , minä ja emäntä ! Housut 40% puuvillaa ja loput PVC:tä , nam . Toimitus postipakettina kotiin n. viikossa 🙂 .Nyt taas oottelemme toimitusta !!

  0
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.