Palaa kohteeseen Nahka-asut

Onko löytynyt syksyn muodissa uusi nahkhousuja?

Foorumit Fetissit Nahka-asut Onko löytynyt syksyn muodissa uusi nahkhousuja?

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 890 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 7 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #208768
   avatar
  Nimetön

  Mistä löytyy naislle uusia nahkahousuj, tähän syksyn muotiin?

  #208771
   avatar
  Nimetön

  .

  #208773
   avatar
  Nimetön

  Nahkahan on mitä kuuminta muotia juuri nyt. Katsokaa vaikka eri muotibloggareitten palstoja.

  Tosin katukuvassa muoti näkyy korkeintaan 2 vuoden kuluttua. Jos näkyy silloinkaan, sillä nahkamuodin leviämistä estää yleensä kyseisten vaatteitten hinta.

  Nahkaa löytyy valikoimista tänä syksynä lähes merkiltä kuin merkiltä: HM, Vila, Vero Moda, (jopa) Seppälä ja Lindex, Andiata, Ril’s, Marc Aurel, Ted Baker, Guess, Part Two, Tara Jarmon, Laurel, Max Mara, Max & Co jne.

  #208775
   avatar
  Nimetön

  Postimyyntifirmoista noihin voisi lisätä vielä vaikka seuraavat: Ellos, Halens, Apart (Otto-Suomi)

  #208777
   avatar
  Nimetön

  "nahkarotsifi" wrote:

  Tosin katukuvassa muoti näkyy korkeintaan 2 vuoden kuluttua. Jos näkyy silloinkaan, sillä nahkamuodin leviämistä estää yleensä kyseisten vaatteitten hinta.

  Miten niin kahden vuoden päästä?Tuota logiikkaa en oikein ymmärrä 🙄 Kyllä ne jotka ovat trendipellejä,ostavat nyt niitä nahkavaatteita,kun kerran ovat tämän hetken pinta muotia.Ei niitä kahden vuoden päästä taas enää käytä,muut kuin friikit 🙂 Ja tuo kallis hinta,on vain osa totuus.Nuo muotimerkkien vaatteet varmasti maksavat,mutta oikeasta paikasta ostettuna,nahka ei ole ollenkaan kallista.Monet kangas ryysyt maksavat yhtä paljon ja enemmänkin.

  #208780
   avatar
  Nimetön

  Nooh, noista kaupoista niitä nyt kumminkin tänä vuonna löytää. Yksin OTTO-Suomen listoillakin on 15 erilaista nahkahousumallia tänä vuonna, kun viime vuonna oli 3.
  http://www.otto-suomi.fi/354743?do_sear … ahkahousut

  Hinnoista olen itse samaa mieltä, mutta useimmille tuntemilleni ihmisille kolminumeroiset hinnat housuista ovat aivan liikaa.

  Tuo 2 vuoden sääntö on eräänlainen yleisesti tunnistettu muotimaailman perusoletus siitä, kauanko kestää, kun huippumallistojen tuotteet muuttuvat osaksi yleiskulutusmuotia.

  #208784
   avatar
  Nimetön

  Olipas tosiaan aika valikoima OTTO-Suomella housuja 😯 Osa kyllä hurjan hintaisia.

  Minusta hinta ei ole kyllä este,jos haluaa esim.nahkahousut itselleen.Huuto.netistä löytyy joskus uusiakin housuja pilkkahinnalla,eikä maksa kolminumeroisia lukuja.Ja vaikka maksaisikin hiukan enemmän,ovathan ne moninkertaisesti kestävämmät ja pitkä ikäisemmät,kuin kangas housut,että tavallaan ekologinenkin teko 🙂

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.