Onko kontaktipalsta turha?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #206045
   avatarNimetön

  Toivottavasti otsikon kysymystäni ei koeta liian negatiivisena – ei ole tarkoitus. Tuossa vaan vanhojakin, muidenkin lähettämiä ilmoituksia selaillessani, ei voinut olla heräämättä kyseenalaistamaan asiaa. Osallistuminen on todella flegmaattista…mutta ehkä se on vaan minulle syntyvä käsitys(?). Luulisi kuitenkin erityisesti tällaisten erityisten ja yhteisten yhdistävien mieltymysten ja harrastuksen pikemminkin madaltavan kynnystä yhteydenottoon aivan olennaisesti(?). Käsitykseni mukaan, täällä olevat ihmiset ovat jo muutenkin huomattavasti suvaitsevampia ja itsenäiseltä ajattelukyvyltään huomattavasti "normaalia" laajempialaisia – ihania persoonia. Siksi, lähtökohta kaverin, ystävän tai jopa kumppanin löytämiseen luulisi olevan huomattavasti helpompaa ja varmempaa, koska tietty "seulonta" on jo tapahtunut niinkuin itsestään ja voisi siis keskittyä enemmänkin niihin henkilöiden muihinkin ominaisuuksiin ja luonteenpiirteisiin, eikö? Tässähän olisi mahdollisuus lähteäkin suhteeseen jo ihan huomattavasti korkeammalta tasolta, kuin täysin tuntemattoman kanssa "kadulta". Mitä mieltä muut?

  ClassicGent

  0
  #206124
   avatarNimetön

  "ClassicGent" wrote: Mitä mieltä muut?
  ClassicGent

  No ei ne ilmoitukset siellä varmaan ruokaakaan pyydä, eli miksei palsta saisi olla siellä? Ehkä sieltä jotkut ovat kuitenkin löytäneet toisensa tai tulevat joskus niin tekemään.

  0
  #206417
   avatarNimetön

  Niin,…mutta ei kai kukaan tuonne "lämpimikseen" ilmoitusta laita, jotta se vaan siellä "roikkuu" vuodesta toiseen (voisi ehkä myös olla määräaikainen?). Kyllä kai niihin ilmoituksiin toivottaisiin vastaustakin, kun kerran itsekin on tuon "kynnyksen" ylittänyt ja on siinä vilpittömän aidosti asialla. Saa se palsta toki minunkin puolestani siellä olla…eihän SIITÄ nyt kysettä ollutkaan. Palsta vaan on turha, jos ei jäsenistön keskuudessa ole yhtään minkäänlaista aktiivisuutta ja edes jonkinlaista rohkeutta omaavia ihmisiä (huomio kiinnittyi juuri syystä, että mitään aktiivisuuden merkkejä ei ole näkyvissä). Näiden fetissijuttujen kanssahan on tilanne usein se, että "ollaan niiden kanssa enemmän tai vähemmän kaapissa", mutta palstan myötä voisi saada yhteyttä samoihin juttuihin mieltyneiden kanssa – ei tässä tarvitse siltä osin siis ns. "tulla ulos kaapista", vaan pikemminkin vaikka olla kaksin siellä kaapissa, heh (eikös se olisikin paljon kivampaa?) 😉 Eihän tästä "ulkopuoliset" saa tietää mitään, joten…?

  ClassicGent

  0
  #206426
  johnfinnish avatarjohnfinnish
  Osallistuja

  Määräaikaisuus olisi tietysti hyvä asia, mutta tätä "nettiteknologiaa" ymmärtämättömänä veikkaan että webbi-sivu on sen verran "manuaalinen" että ylläpidolta ei voi "odottaa" ilmoituslistan jatkuvaa päivittämistä. Parhaassa tapauksessa olis päivätyö ja sivuston "idean vastaista"… 😀 Deittiin perustuvat sivut ovat muualla.
  ClassicGentin "turhuuden" ymmärrän turhautumisena – eli ei siinä mitään! Ajoittainen fiilis varmaan useammalle kaapissa viihtyvälle. Ei maksa mitään deitti-topikki, oma ilmoitus ja saattaa tulostakin tuottaa sellaisenaankin.

  Itse syyllistyn vähän tylsään wanhaan (??!!) ilmoon ja kaapissa kumissa heiluminen sitä rajoittaa (oma valinta). Varmasti monia kiinnostaisi mitä teen työksi, mitä harrastan, miltä näytän, jne.jne., mutta se olisi jo liian paljastavaa. Normaalilla deittipalstalla aikoinaan totuudenmukainen (noh! pervoilut jätin pois 😳 vaikka sattui eräs saapaskissa/ jokunen yllättävän suvaitseva kohdalla) ilmoitus tuotti muutamasta aina jopa kolmeenkymmeneen vastausta. Fiksua ja mukavaa normaalia naista lähti treffeille. Niille palstoille tietysti löytyi naispuolista lukijakuntaa, jonka lukumäärää täällä joutuu harmikseen epäilemään melko pieneksi. Tää perustuu vain tietysti sukupuolijakauman aktiivisuuteen.

  Pitää itse ottaa näppis tumpuloihin kouriin ja alkaa vissiin hakata joskus loppuun asti mietittyä ilmoitusta entisen tilalle! Mutta jokatapauksessa on joskus tuottanut "kaverillista" jutuskelua taustallakin silloin tällöin. Yhteisiä "ideoita" on ollut ja mukava olisi niitä toteuttaakin jonain päivänä. Aivan rennon hauskanpidon ja yhteisen mielenkiinnon puitteissa unohtamatta että olisi kiva tutustua nettipersooniin ihan oikeasti!

  Mutta vaikea sanoa onko itselle päällysvaatteeksi kumit ja huppu eduksi vai haitaksi (muutama vois täällä sitäkin kommentoida 😯 )?… ok, pidän kumit yllä tällä palstalla! 😀 😆 😉

  0
  #206475
   avatarNimetön

  Nettipalstan turhuudesta en tieda, mutta toimivuus ei aivan vastannut odotuksia, kun malleja fotosessioon aikoinaan kyselin… 🙄

  0
  #206495
   avatarNimetön

  Just, enpä taida lisätä tähän enää mitään – jokainenhan varmaan huomaa itsekin miten sivuraiteille tuossa aiheessa mennään. "Deittiin perustuvat sivustot ovat muualla", tokaistiin (kun palstan otsikkonakin on FETISH-DEITTI). Joopa joo…ja anteeksi siis se puutteellinen suomenkielen ymmärrykseni.

  Aktiivisuutta ja osallistumista kuitenkin patistellaan täällä monissa yhteyksissä muuallakin, joten …IHAN HYVÄ, jos asiat ovat siis just niinkuin niiden halutaankin olevan.

  Yleisellä tasolla, tiedän kuitenkin kokemuksesta, että asioissa, joissa vaan ne muutamat "rohkeat" ovat äänessä ja jollakin tavalla "vetovastuussa",…valitettavasti kuihtuvat paikalleen, eivätkä kehity (oli siis kyseessä mikä tahansa asia). Huomaan vaan itsessänikin, että jonkinlaista "poisvetäytymistä" alkaa ilmetä pikkuhiljaa ja käyntikerrat sivustolla harventuvat lähes huomaamatta. Tämä siis ei ehkä ole "minun" paikka kuitenkaan, kuten eivät ole tietokonepelit ja virtuaalielämä muutenkaan. Minulle AITO pieni hetki tai asia on arvokasta.

  Se siitä…

  ClassicGent

  0
  #206498
  johnfinnish avatarjohnfinnish
  Osallistuja

  Älä heitä pyyhettä kehään, kun kerran halusit keskustelua! Missään nimessä en ollut tyrmäämässä sun tekstiä ja tekniseen systeemiin otin kantaa. "FETISH-deitti" on varmasti ongelma jos sen ongelmana haluaa käsitellä.

  Aktiivisuudesta ja osallistumisesta olen ihan samaa mieltä. Periksiantamisesta en kylläkään…

  0
  #206512
   avatarNimetön

  "ClassicGent" wrote:
  Yleisellä tasolla, tiedän kuitenkin kokemuksesta, että asioissa, joissa vaan ne muutamat "rohkeat" ovat äänessä ja jollakin tavalla "vetovastuussa",…valitettavasti kuihtuvat paikalleen, eivätkä kehity (oli siis kyseessä mikä tahansa asia).

  Tämähän on kuitenkin kaikille vain harrastus. Ei tämmöisen foorumin aktiivisuutta tai vetovastuuta voi vyöryttää muille. Täällä joko käydään tai sitten ei ja omasta aloitteellisuudesta on kiinni se miten paljon kirjoittelee tai muuten osallistuu. Toisinaan taas asiat muuttuvat ja passiivisista lukijoista tuleekin aktiivisia osallistujia ja päinvastoin. Näinhän se elämässä menee muutenkin.

  Itsekin tunnen olevani foorumin ahkera lukija ja samaan aikaan useimmiten laiska osallistuja. Sen vuoksi haluankin kiittää kaikkia aktiivisia osallistujia, erityisesti viimeaikaisista kuvalähetyksistä Minnaa ja Lucy:a, ketään muuta yhtään väheksymättä. 🙂 :thumbup:

  0
  #206809
   avatarNimetön

  Mitä useampi rauta tulessa sen suurempi mahdollisuus.

  0
Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.