Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Oman fetissin määritelmä???

Foorumit Muut Vapaa keskustelu Oman fetissin määritelmä???

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 548 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 9 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #202814
   avatar
  Nimetön

  Kun olen selaillut tämän foorumin keskusteluja ja katsellut kuvia, niin ajattelin kysyä mikä laukaisee tämän fetissin teissä? Tämä kysymys heräsi kun huomasin, että itse materiaali(pvc/kumi/nahka) ei sinällään aiheuta minussa mitään erikoisia tuntemuksia. Fetissi herää kun materiaali yhdistetään naiseen ja nimenomaan naiseen. Mies nahkahousuissa ei ole sama asia.

  Toinen ”mielenkiintoinen” piirre omassa fetississäni on se että alastomuus ja seksi ei ainakaan lisää oman fetissini tasoa. Mielestäni nainen, joka on pukeutunut ns. kunnialliseen kumipukuun on parempi kuin strategiset paikat paljastavaan asuun pukeutunut nainen. Kaikkein parasta on mielestäni yhdistelmä, jossa kumin/nahan/pvc:n lisäksi yhdistellään muita elementtejä, kuten korkokengät, korsetit, yms.

  Miten te muut arvon palstalaiset määrittelette oman fetissinne?

  #202821
  KumimiesJKL avatar
  KumimiesJKL
  Osallistuja

  Moi
  Omalla kohdalla fetissini voi laukaista esim. kumihanskainen siivooja. Ahtaudesta sen huomaa. Kotona meillä ollaan aika vanhanaikaisia. Olen saanut vaimoni muutaman kerran hoitamaan asian kumihanskoilla. Se on tuntunut aivan ihanalta. Saan vain liian harvoin hanskaa.

  #202829
  coollatex avatar
  coollatex
  Osallistuja

  "dumle" wrote: Tämä kysymys heräsi kun huomasin, että itse materiaali(pvc/kumi/nahka) ei sinällään aiheuta minussa mitään erikoisia tuntemuksia. Fetissi herää kun materiaali yhdistetään naiseen ja nimenomaan naiseen. Mies nahkahousuissa ei ole sama asia.

  Olen juuri saman mieltä.
  Yritin myös ajatella miksi pvc/kumi/nahka kiihottaa,
  ovatko aineiden ominaisuudet (kiiltavuus, jne.) vai nahkaan
  pukeutunut naisen ‘ominaisuudet’ (anti-konformismi, jne.)
  jotka kinnittävät huomion, mutta selkeä vastausta ei löytynyt.

  Mielestäni nainen, joka on pukeutunut ns. kunnialliseen kumipukuun on parempi kuin strategiset paikat paljastavaan asuun pukeutunut nainen. Kaikkein parasta on mielestäni yhdistelmä, jossa kumin/nahan/pvc:n lisäksi yhdistellään muita elementtejä, kuten korkokengät, korsetit, yms.

  Taas saman mieltä.

  #202875
   avatar
  Nimetön

  Voin sanoa olevani aika lailla hengenheimolainen Dumlen kanssa. Ei se pelkkä materiaali, vaan sen ja vastakkaisen sukupuolen yhdistelmä. Siinäkin olen hiukka ronkeli maultani, mutta kun passeli yhdistelmä ajautuu näköpiiriin, nollautuvat kaikki vähemmän tärkeät elintoiminnot, mutta näkö ja suvunjatkamisvietti nousevat potenssiin 2rx/cc… 😈

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.