Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Oletko saanut vastauksia seuranhakutopikissa?

Foorumit Muut Vapaa keskustelu Oletko saanut vastauksia seuranhakutopikissa?

Tämä aihe sisältää 16 vastaukset, 1,683 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 4 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #213943
   avatar
  Nimetön

  Mietin tässä yksinäisenä kumiharrastajana seuranhakuilmoituksen laittamista, mutta silmiin pisti aiheiden saamat todella pienet vastausmäärät. Toisaalta oli niitä kyllä käyty katsomassa satoja kertoja… Eli onko porukka saanut vastauksia vaikka YV:llä ilmoituksiinsa tai vastauksia ylipäätään?

  Taitaisi olla nobelin rauhanpalkinnon arvoinen teko keksiä keino kuminaisten löytämiseen 😀

  #213947
   avatar
  Nimetön

  Kyllä taitaa olla helpompaa lykätä sukkapuikolla voita villikissan persiiseen,kuin miehenä löytää seuraa täältä foorumilta.Sori pessimistinen vastaus,mutta se taitaa olla kuitenkin melko realistinen.Naisten ilmoitukset ainakin loistavat poissaolollaan,ehkä sekin kertoo jotain.

  #213949
  Divided avatar
  Divided
  Osallistuja

  Epäilisin, että tämä foorumi ei ehkä ole se ykkösvaihtoehto kumppaninetsintään, mutta voihan se syvässä vedessä isokin kala väijyä.

  Itse olen tämä foorumin kautta tavannut yhden nahkanaisen, joka postaili tänne juttua ja kuvia yhteenväliin aika tiiviisti.
  Mutta puheet oli suuremmat kun teot, eikä siitä yhtä tapaamista enempää sitten syntynytkään.

  #213950
   avatar
  Nimetön

  Ehkä asioitten ylikorostaminen on se kompastus kivi monella.Hiljaa hyvä tulee ja varovasti liikkeelle.Jonkun asian nostaminen pääasiaksi,lähes pakkomielteeksi karkottaa varmasti naiset ja kauas.Minusta kannattaa lähteä ihan normi asioista puhumalla liikkeelle ja tunnustella,onko nainen yhtään samoilla linjoilla omien mieltymysten kanssa.Joskus voi onnistaakkin!
  Jos nainen tykästyy mieheen ja muutenkin natsaa,ei ole tavatonta,että sama aaltopituus löytyy myös seksi asioissa.

  #213951
   avatar
  Nimetön

  Kuten tässä on jokunen muukin todennut, täältä ei seuraa samanhenkisestä ladystä kyllä ainakaan tunnu löytävän. Toivoisin, että olisin väärässä. Olen huhuillut sellaisen perään jo vuosia, mutta ei ainuttakaan suoraa yhteydenottoa ole kuulunut (paitsi miehiltä… joilta en seuraa kaipaa, hah – kiitos vaan). Surullista ja turhauttavaa. Hmm, sanotaan ettei tämä ehkä ole oikea foorumi tähän, mutta en kyllä ole sellaista löytänyt muualtakaan, vaikka kymmeniä vastaavia on vuosien varrella koluttu, ulkomaita myöten. Luulisi, että naisetkin aistivat rehellisen ja avoimen rehdisti esiintyvän miehen, näiden kaikenmaailman ihme hihhuleiden joukosta, joita näihin voi eksyä. Mutta ei(?). Kuitenkin, kyllä tässä alkaa tulla itsellekin suru puseroon, kun näin flegmaattisia ollaan vastakkaisen sukupuolen taholta. Tavallisia ja hienotunteisiakin kavereitan täälläkin suurin osa varmasti on, kuten itsekin, joten… ???

  ClassicGent

  #213952
   avatar
  Nimetön

  Toistan nyt itseäni,mutta niinkuin tuossa jo aiemmin sanoin,kannattaa ehkä lähteä lähestymään ihmistä vähän toiselta kantilta noin aluksi.Jos ainoa ja ensimmäinen puheenaihe on seksuaaliset mieltymykset,ei varmaan kovin moni nainen sellaiseen lämpene.Itse koen ainakin asioitten(oli ne sitten mitä tahansa) ylikorostamisen epämiellyttävänä.
  Onhan tämä foorumi jo sinällään niin seksuaali väritteinen,että harva nainen tänne on eksynyt/eksyy.Seuran hakeminen jostain muualta on varmasti helpompaa,joskaan ei sekään helppoa.

  #213956
   avatar
  Nimetön

  ^ Juuri noin. En usko, että oikeastaan kukaan nainen vastaa "fetissi" viesteihin, jos oikeasti haetaan kumppania. Ei varmaan olisi minunkaan nykyinen puoliso tuossa, jos olisin lähestynyt häntä vain näissä merkeissä. Naiset herää pikkuhiljaa tälläisissa jutuissa ja veikkaan, että Suomessakin on todella paljon naisia, jotka innostuisivat varmasti nahka-, PVC-ja Latex jutuista, mutta eivät tiedä niistä mitään tai vastaavasti kuvitelmat voivat olla ihan pielessä. Moni nainen pitää ns. opettaa ja houkutella näihin juttuihin mukaan. 😉

  #213983
   avatar
  Nimetön

  En tiedä,tuleeko nyt sohaistua muurahaispesää,mutta menköön.Voisihan tämän toisaalta kiteyttää niinkin,että jos jokin fetissi on niin pinnassa,että se ohittaa kaiken muun,niin onko tarvetta kumppanille silloin ollenkaan?Voihan sitä pitää seuraa niitten kamppeitten kanssa tai kellä mikä nyt ikinä kohteena onkaan 😈 Eiköhän asiat lähde etenemään hiukan eri kautta suhteen muodostamisessa,niinkuin tuossa MaskMan:kin totesi.

  #214082
  johnfinnish avatar
  johnfinnish
  Osallistuja

  "Deittiosiosta" ei ole yhteyksiä tullut ainuttakaan. Totta on että itsekin haen muutakin kuin kumia & kahletta, mutta en halua tänne laittaa itsestäni täsmällisempää kuvausta arkipäivän kuvioista. Pieni maa ja hepun tunnistaahan nopeasti tarkemmalla kuvauksella varsinkin pienemmistä piireistä. Toisaalta kuvitelma on että vähille naissilmille nuo luettavaksi tulee ja satsauskin on siten itseltä aikas heikko.

  Enemmän luotan perinteisiin deittisivustoihin, missä ainoastaan esille tuon muuta hallitsevampaa itseäni: toimintaa, luonnetta, ulkonäköä, harrastuksia, ammattia, koulutusta jne. Aktiivisella toiminnalla (kieltämättä passiivista ollut jopa muutamat vuodet) on sieltä treffiseuraa löytynyt. Ja ajansaatossa myös pitkäaikaisia ystäviä ja tuttuja. Eivät arvatenkaan tätä omaa puolta tue, vaikkakin parhaiten tuntevat sopivilla hetkillä toteavat: "No kyllä sun ajatukset tiedän…" tai "En halua kuulla enempää!! *hymynaurua* " Kiitos vaan tuesta ystäväiseni….. :mrgreen: Yllättäviä yhteyksiä ihmisiltä löytyy "genreenkin", mutta halu puhua on aika vähäinen.

  Mutta olkoon tärppi tuollakin ja tarvittaessa privaateissa keskustellussa raottelen enemmän. Lienee ilmo päivityksen tarpeessa ajallisesti ja kieltämättä vetävämpääkin voisi kirjoittaa eli syyllinen olen jos joku kritiikkiä haluaa esittää sisällöstä. Tulevaisuus näyttää… taikka lepikkoon menee intohimoineen koko mies!

  #214083
   avatar
  Nimetön

  Liitynpähän tähän keskusteluun minäkin ja "sohin" tuota muurahaispesää toisesta näkökulmasta, eli moni varmaan ajattelee asiaa myös siten, että kumppani tietäisi mieltymyksen tai fetissin olemassaolon heti, ettei tule yllätyksenä.
  Toisena näkökantana esitän sen, että monen, itse mukaanlukien, kun tuo nahka / keinonahka ei ole fetissinä muuten kiinnostava, kuin vastakkaisen sukupuolen käyttämänä ja jos silloin paljastuu kumppanista, ettei: "milloinkaan tule käyttämään nahka, tai puhumattakaan keinonahka asustetta", vieläpä niinkin esitettynä, ettei jätetä optio mahdollisuutta "opettamisen", niin "lepikkoon menee intohimoineen koko mies", kuten edellä todettiin

  #214123
   avatar
  Nimetön

  "Leg1" wrote: Toistan nyt itseäni,mutta niinkuin tuossa jo aiemmin sanoin,kannattaa ehkä lähteä lähestymään ihmistä vähän toiselta kantilta noin aluksi.Jos ainoa ja ensimmäinen puheenaihe on seksuaaliset mieltymykset,ei varmaan kovin moni nainen sellaiseen lämpene.Itse koen ainakin asioitten(oli ne sitten mitä tahansa) ylikorostamisen epämiellyttävänä.
  Onhan tämä foorumi jo sinällään niin seksuaali väritteinen,että harva nainen tänne on eksynyt/eksyy.Seuran hakeminen jostain muualta on varmasti helpompaa,joskaan ei sekään helppoa.

  Jep, minäkään en mainitsisi sanaakaan koko fetissistä, ellei tämä topikki nyt olisi tällä nimenomaisella, erityisesti näille aiheille omistetulla saitilla(!!!). Mutta, eikö olisikin toisaalta aika typerää TÄÄLLÄ alkaa vääntämään "kautta rantain" puoli elämänkertaa ja ominaisuuksiaan, jos laittaa seuranhakuilmoituksen deittiosioon? Nimenomaan sitä vartenhan on MUITA deittisivustoja, jossa "vanilja"-mieltymykset omaavat voivat rauhassa kahlailla. Eihän nämä fetissi-jutut varmaan kovinkaan monille meistä mikään elämän AINOA tai tärkein asia ole (ei kai kukaan niin ajettelekaan, vai…?). Se on vain yksi kapea särmä ainakin minun persoonallisuudessani, joten todettakoon se nyt sitten ainakin minun osaltani tässä. 🙄

  #214125
  Divided avatar
  Divided
  Osallistuja

  "ClassicGent" wrote: Eihän nämä fetissi-jutut varmaan kovinkaan monille meistä mikään elämän AINOA tai tärkein asia ole (ei kai kukaan niin ajettelekaan, vai…?).

  Kyllä näistä fetismeistä on tullut eräille ihan ongelmia, jotka on jo menneet seksuaalisen pakkomielteen puolelle. Entinen naisystäväni kertoi, että hänen ex-miehensä oli senverta "vakavasti" kumisaappaisiin hurahtanut, että viimeisen 8 vuoden aikana ei ollut yhtään seksiä, joihinka ei olisi vähintään neitillä pitänyt olla jonkunlaiset kumpparit jalassa. Niitä piti sitten ottaa myös mukaan lomareissuille Espanjan lämpöön asti.

  Touhu vaan paheni ajan kanssa ja tarinat alkoi mennä niin uskomattomiksi että niitten oli pakko olla totta, koska sellaista mitä sain kuulla, ei kenenkään mielikuvitus muuten pysty synnyttämään. Sitten kun tätä ruvettiin tuomaan lasten silmien eteen, niin loppu olikin suhteelle jo sinetöity.

  Mitä enemmän siitä suhteesta kuulin, niin sitä tavallisemmalle tunsin itseni. :mrgreen:

  Että kyllä niitä monenlaisia ajattelijoita löytyy.

  #214132
   avatar
  Nimetön

  Niin…lukeehan tuolla seuranhakutopiikissa "fetissi treffit".Siellä on tällä hetkellä 3 naisen ja 103 miehen jättämää ilmoitusta.Tuolla ilmoitusten sisällöllä ja tasolla (kaksi riviä kirjoitus virheitä) yhdistettynä naisten olemattomaan foorumin käyttöön,ei kannata kovin paljon odottaa.Onhan se tietysti mukava jännätä,jos joku vastaisi,mutta kannattaa nyt jo riisua ne vaalean punaiset aurinkolasit ja tulla takaisin tänne maanpinnalle.

  Minusta koko seuranhakutopic on täysin turha,eikä palvele ketään.Sen voisi poistaa nyt,kun täällä ollaan tekemässä muutakin "kasvojenkohotusta".

  #216620
   avatar
  Nimetön

  Jäitä hattuun (housuun) 🙂 Olenko nyt eteuoikeutettujen asemassa, mutta olenpa treffaillut minkä kautta hyvänsä, on ihan jokaisen donnan kanssa päädytty "pervoilemaan", vaikka se on ollut monelle ihan ennen kokematonta.. Hmm… tytölle luodaan ensin hyvä, romanttinen, tunnelmallinen ilmapiiri, kuitenkaan unohtamatta sitä, että ukon taas pitää olla jossain määrin itsevarmuutta heijastava jne. tytölle kun annat enemmän kuin mitä on tottunut saamaan, kyllä siinä aukeaa haarat vaikka mille kumille ja saappaille:)

  #218780
   avatar
  Nimetön

  Luulisin ehdottomasti, että naista pitäisi nimenomaan pikkuhiljaa houkutella näihin fetissi asioihin. Siis ehdottomasti ensin kannattaa tutustua hyvin ja jutella ihan muista asioista, johon nimenomaan tavanomaiset deittisivustot sopivat erinomaisesti. Tämä on asia, joka valitettavasti vie aikaa ja vaikka aikaa olisi kulunut, voi siitä huolimatta joutua pettymään.
  Itse pidän erityisen tärkeenä hyviä keskustelutaitoja ja sitä, että asiasta kun asiasta pystyy virittämään mielenkiintoisia keskusteluja naisen kanssa. Tärkeetä on nimenomaan kokonaisuus. Olisi varmaan hyvä, jos esimerkiksi 90% keskustelusta olisi jotain muuta kuin fetissiä ainakin tutustumisvaiheessa.
  Olen miettinyt näitä tapoja, jolla mies ja nainen löytäisivät yhteisen mieltymyksen. Esimerkiksi fetissiaiheinen kirja tai elokuva voisi olla yksi vaihtoehto johdattamaan kyseiseen aiheeseen. Tietenkään fetisismi ei ehkä aluksi olisi hyvä olla liian näkyvää.
  Yleensä pehmeä lasku on vähän kaikessa hyvä vaihtoehto, kun tutustuu uuteen ihmiseen.
  Useimmilla ihmisillä varmaan on erilaisia fetissejä, mutta he eivät vain uskalla tai halua näyttää niitä julkisesti. Esimerkiksi itse pukeudun aina hyvin "tavallisesti". Yritän olla mahdollisimman huomaamaton julkisilla paikoilla, enkä netissäkään millään tavoin ilmaise omalla pukeutumisellaan omia mieltymyksiäni. Siitä huolimatta toivoisin kovasti löytäväni kumppanin, joka olisi kiinnostunut näistä materiaaleista. Esimerkiksi reisisaappaat kauniin naisen jalassa ovat suosikkini.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.