Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Nettikauppojen luotettavuus

Foorumit Muut Vapaa keskustelu Nettikauppojen luotettavuus

Tämä aihe sisältää 17 vastaukset, 1,500 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi johnfinnish avatar johnfinnish 8 vuotta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #206425
   avatar
  Nimetön

  Onko kukaan koskaan tilannut Tightshop.de -puljusta mitään? Siellä on joitakin hyvin omintakeisia tuotteita, joita tuskin mistään muualta saisi ja jotka näyttävät varsin hyviltä. Tekisi mieli pistää reilun 400 euron tilaus vireille, mutta epäilyttää hivenen moisen summan lähettäminen vieraaseen kauppaan ja kun toimitusaikakin saattaa olla pitkäkin.

  Oletteko muutenkaan törmänneet alan liikkeisiin, jotka vaikuttavat epäluotettavilta?

  #206433
   avatar
  Nimetön

  "LaFetisse" wrote: Onko kukaan koskaan tilannut Tightshop.de -puljusta mitään? Siellä on joitakin hyvin omintakeisia tuotteita, joita tuskin mistään muualta saisi ja jotka näyttävät varsin hyviltä. Tekisi mieli pistää reilun 400 euron tilaus vireille, mutta epäilyttää hivenen moisen summan lähettäminen vieraaseen kauppaan ja kun toimitusaikakin saattaa olla pitkäkin.

  Uusi tuttavuus mulle. Periaatteessa pitäisi olla turvallista varmaan niin kauan kuin maksaa luottokortilla tai Paypalilla. Eikös molemmissa ole jonkinlainen suoja myyjän puolelta tapahtuvien huijausten varalta? En tarkistanut asiaa, eikä ole muutenkaan nyt tuoreessa muistissa. Mutta jos askarruttaa kannattaa tarkistaa etukäteen.

  Tällainen keskustelu löytyi pikaisen googlettamisen jälkeen: http://forum.andyelycra.co.uk/viewtopic.php?p=5985

  "LaFetisse" wrote: Oletteko muutenkaan törmänneet alan liikkeisiin, jotka vaikuttavat epäluotettavilta?

  Oletko koskaan törmännyt luotettavan oloiseen pornokauppaan? 😛

  Vakavammin ottaen on tullut ostettua netissä monenlaisesta kaupasta ja yksityishenkilöiltä ja aina on kaikki mennyt hyvin. Uuden kaupan kyseessä ollessa on google hyvä apu ja kannattaa etsiä muiden kokemuksia ko. kaupasta.

  #206666
   avatar
  Nimetön

  Sinne meni tilaus. Saas nähdä, miten käy.

  #206668
  tippe avatar
  tippe
  Osallistuja

  Oman kokemuksen mukaan saksalaiset (ja UK) nettiliikkeet ovat luotettavia, ainakin itselle tuotteet
  ovat aina tulleet perille, tosin vähemmän on tullut tilattua "alan" liikkeistä tavaraa mutta niistäkin
  joka kerran perille ovat saapuneet.

  #206669
  LeatherJ avatar
  LeatherJ
  Osallistuja

  Saksalaisten kauppojen kanssa homma on pääsääntöisesti toiminut hyvin. Yhden kanssa vähän tökki kun olivat tilanneet minulle väärän värisen tuotteen ja se uudelleen tilaus ei meinannut onnistua mitenkään. Muuten mennyt luotettavasti.

  #206696
   avatar
  Nimetön

  "VonD" wrote: Turvallista varmaan niin kauan kuin maksaa luottokortilla tai Paypalilla. Eikös molemmissa ole jonkinlainen suoja myyjän puolelta tapahtuvien huijausten varalta?

  Luottokorttien osalta riippuu paljon siitä luottokorttifirmasta. Ainakin Luottokunnan korteilla feikkilaskujen tai saapumattomien lähetysten mitätöinti onnistuu aika helposti. Sampo taas otti jokunen vuosi kortit omaan haltuunsa ja sen jälkeen sieltä ei ongelmatilanteissa tullut muuta vastausta kuin että "paha juttu, no can do, maksa pois vaan".

  #206954
   avatar
  Nimetön

  Eilen tuli perille. Ei oo viel koittanu sopivan rauhallista hetkeä sovittamiseen, mutta aika pistävän hajuista lateksia ne käyttää.

  #206982
   avatar
  Nimetön

  Nnoniin, oli niiltä mitat menny vähän ketuilleen tai jotain, mutta kovin oli ahtaan oloinen asu… jouduin jopa leikkaamaan hanskat irti jotta saisin sen ylleni. Ehkä kuitenkin parempi niin, voi tunnustella asua sormin joka puolelta. Asu oli mittoihin tehty.

  Mutta siltikin oli aivan upean tuntuinen asu, en kadu ollenkaan hankintaani.

  #206983
   avatar
  Nimetön

  Mitä oot oikee tilannu? Jonku cattarin?

  #206986
   avatar
  Nimetön

  Törkeetä ryöväystä nuo hinnat. 😯 Mitä kummaa sieltä saa niin erikoista, että kannati maksaa?

  #206992
   avatar
  Nimetön

  itse tilasin leikkikaverille kumisen catsuitin http://www.latexclothing.de osoitteesta. Perus catsuit eri väreissä 105 euroa. Pakkohan siihen oli tarttua kun saksalainen kumifriikki saittia suositteli. Tilasin catsuitin mustana 2päivä helmikuuta ja eilen tuli postiluukusta aivan oikein, postiluukusta paketti 😀

  23 päivää tilauksesta, kaikkine kuluineen 117e kotiin toimitettuna. Tänään päästiin testaamaan ja matsku vastaa 4D rubberin 0.4mm tavaraa. Istuvuus hyvä ja hinta/laatu erinomaista. Ei voi kuin suositella.

  Kuvia tulee kiiltokuvien alle kuvaketjuun kun keretään

  edit : asu käsityönä liimattu ja tehty tilaukseen. Myös m2m palvelu pientä lisämaksua vastaan. Edelleen hymyillään täällä 😛

  #207048
   avatar
  Nimetön

  Mut etkös sä saanu jottai alennusta siitä 😀

  Hyvä et on hyvälaatune kuitenki :thumbup: Kuvia mielenkiinnol odotellessa… 😈

  #207049
  johnfinnish avatar
  johnfinnish
  Osallistuja

  "kanji" wrote: itse tilasin leikkikaverille kumisen catsuitin http://www.latexclothing.de osoitteesta. Perus catsuit eri väreissä 105 euroa.

  Mutta kohlot on sivut, ei miesten malleja ja suurimmalta osalta jää kielenkääntö hämäräksi… 😆 Maksutapaa ei myöskään äkkiseltään löytänyt!? Nämä pointit yleensä saa itseni skippaamaan nopeaan nettikaupan.
  Nämä eivät tietysti tuotteesta tee sen huonompaa ja hinnat on edulliset jos laadullisesti ok? Ilmeisesti oon liian vaativa kumiheppu :mrgreen:

  #207059
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  "johnfinnish" wrote: Maksutapaa ei myöskään äkkiseltään löytänyt!?

  Kyllähän ne tuolla müslin kielellä (saksaksi) sanotaan "maksuehdot: etukäteismaksu tilille, tai PAYPALin kautta. Jälkivaatimus myös erikoistapauksissa mahdollinen, mutta ostaja maksaa lisäkulut.

  Saksa on kyllä aika hankala kieli, babelfishillä se aina käänny ymmärrettävästi.

  #207063
   avatar
  Nimetön

  Noo, saapahan lisämotivaatiota kielen opiskeluun…nimim. saksan koe ens viikolla 🙄

  Sivut on suhteellisen kämäset kyl, mut ilmeisesti palvelu pelaa hyvin. Tosin toistaseks en oo ite ainakaa tilaamassa mitään, tossa olis pari rullaa uutta kumia odottamassa askartelijaansa 😛

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.