Nettikauppa: Aqua Curth / Sucre Noir Collection

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Vapaa keskustelu Nettikauppa: Aqua Curth / Sucre Noir Collection

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 670 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 5 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #221496
   avatar
  Nimetön

  Saksan eBayssa on tällainen keinonahkavaatteisiin erikoistunut webbikauppa.

  http://stores.ebay.de/aquacurthcollectiondesucrenoir/

  Tilasin sieltä kokeeksi unisex-keinonahkafarkut. Tulivat eilen normaalin postin mukana kirjattuna kirjeenä noin viikossa. Laatu hyvä, malli mainio, tuntuma päällä erinomainen. Kaupan pitäjä auttaa koon valitsemisessa ja on muutenkin avulias. Kommunikointi saksaksi, tai englanniksi, jolloin hän vastaa google translaten kautta suomeksi.

  0
  #221545
   avatar
  Nimetön

  Samoin . Meille (kin) tilattu tuolta ja paketti tuli n. viikossa. Eilenillalla tilasin itselleni vielä uhdet ! Homma pelittää 🙂

  0
  #221837
   avatar
  Nimetön

  p.s. Tilattu emännän kanssa Taas kahdet 40% puuvillaa(sisäpuoli) ja 60 % PVC:tä ulkopuoli-housut. Aiemminkin tullut n. viikossa kotiin 🙂 . Nyt saimme 5% alennusta tilauksestamme ja aiempien tilausten mukana tullut kiitoskirje google-translaterilla käännettynä,käsinkirjoitettuna mukana. toimii,kuin se "junan vessa" .. Nyt paketinodotusta 🙂 🙂 p.s. housut aivan upeat jalassa ja laatukin kohdallaan ,Nam !

  0
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.