Palaa kohteeseen Mies etsii naista

NAISELLE…ystävä

Foorumit Fetissi – Deitti Mies etsii naista NAISELLE…ystävä

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 669 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 7 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #208134
   avatar
  Nimetön

  Löytyisikö aitoa latex-ladyä (itsekin siis fetissin omaava), joka haluaisi jakaa "harrastustaan" ja ajatuksiaan latex-herrasmiehen kanssa? Oikeasti!

  #208350
   avatar
  Nimetön

  Kiitän niitä useita herroja, jotka olette tarjonneet ystävyyttänne ja halunneet muuten vaan tapailla tämän fetissin puitteissa – arvostan toki vilpittömiä yhteydenottojanne. 8) En kuitenkaan ole tarkoittanut ilmoitusta ihan siinä mielessä kollektiiviseksi, tai kaivannut sentyyppistä kanssakäymistä, joten toivon että ymmärrätte, ettekä pahastu kieltävistä vastauksistani. Haen siis edelleen ja vain YHTÄ aitoa latex-ladyä ystäväkseni.

  ClassicGent

  #208697
   avatar
  Nimetön

  On kai pakko selventää ja korostaa tässä sitäkin, että en ole tässä välttämättä seksiä vonkaamassa, vaan ystävää naisesta.

  Haluaisin edelleen uskoa, että joku ystävää kaipaava lady on kaapissaan, mutta epäröi(?). Kai nyt joku myös haluaisi kokeilla tai käyttää esim. kumisäkkiä, vacuum-bed’ iä tms. vaikeasti yksin käytettävää kumiasustetta, johon olisi kiva saada siihen asiaa ymmärtävän, asiallisen ja luotettavan ystävän apua? Eikö? ????

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.