Näin löydät fetissisi

Merkitty: ,

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #349127
  Shinyboy avatarShinyboy
  Avainmestari

  Sinullakin on fetissi.

  Jos olet eri mieltä, et vain ehkä vielä tiedä, mikä fetissisi on. Sillä ei tarvitse olla mitään tekemistä kumiasujen tai piiskojen kanssa, sillä fetissi ei ole lopulta mitään sen kummempaa kuin juttu, josta todella, todella tykkäät.

  Pervoilusta on tullut viime vuosina valtavirtaa. Se saattaa näkyä myös sinun makuuhuoneessasi. Jos pervoilurintamalla on vielä ollut hiljaista, niin tämä auttaa sinua pääsemään alkuun.

  Näin löydät fetissisi

  Fetisseistään voi saada kiinni muistelemalla kiihottavia kokemuksiaan. Jos eroottisissa päiväunissasi seikkailee salskeita palomiehiä, univormut voivat olla juttusi. Entä millainen oli se seksikerta, joka jäi mieleesi erityisen kiihottavana? Sama pätee eroottissävyisiin teksteihin ja elokuviin. Kukaan ei silti pakota käyttämään sanaa fetissi – kysymys ei ole sen kummemmasta kuin siitä, mistä todella tykkäät.

  Mieti, miltä haluat, että sinusta tuntuu kokeilun aikana ja sen jälkeen. Kuvaile toiveitasi kumppanillesi mahdollisimman tarkasti.

  Jos sinua kiinnostavat valtaleikit, kumppanin silmien sitominen on helppo tapa päästä alkuun. Sängyssä voi myös kokeilla hiukan käskyttävämpää puhetyyliä.

  Puhukaa kumppanisi kanssa avoimesti ennen ja jälkeen seksikokeilujen. Kaikkea ei tarvitse kokeilla kerralla. Aloittakaa mieluummin jostain pienestä ja siirtykää sitten siihen, mitä yleensäkin teette.

  Älä lannistu kokeiluista, jotka eivät onnistu suunnitelmien mukaan. Vasta harjoitus tekee mestarin.

  Mikäli mielihalusi tuntuvat sinusta oudoilta, hanki vertaistukea ja lisätietoa netistä sekä kirjoista.

  Jos puheeksi ottaminen jännittää, kokeile kautta rantain ehdottelua – näytä kumppanillesi vaikka Trendin fetissijuttua ja kysy, millaisia ajatuksia se hänessä herättää.

  Omaa seksiskaalaansa voi tutkiskella mielin määrin, kunhan vastapuolena on täysi-ikäisiä ja -päisiä ihmisiä, jotka ovat mukana omasta halustaan. Kumppanin painostaminen ja hyvä seksi eivät sovi koskaan yhteen.

  Liika on silti liikaa pervoilussakin: jos ajaudut vaarallisiin tilanteisiin tai käyttäydyt niin pakkomielteisesti, että se haittaa muuta elämää, kannattaa jutella ammatti­auttajan kanssa. Sama pätee tilanteeseen, jossa haluat kumppanisi kanssa seksiltä hyvin erilaisia asioita eikä kompromissia löydy.

  Oletteko samaa mieltä: onko meillä kaikilla jokin fetissi?

  Lähde: https://www.lily.fi/blogit/toimitus/nain-loydat-fetissisi

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.