Nahkavaatteita ulkomailta

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #197802
   avatarNimetön

  Ajattelin viedä vaimon johonkin ulkomaille pikku yllätys häämatkalle. Siispä miksi ei yhdistäisi huvia ja höytyä… olisiko foorumilaisilla ideoita matkakohteista joissa olisi myytävänä nahkaa yms. ja "edullisesti" tietenkin jotta saisi kartutettua vaatevarastoa 8)

  #197803

  No Saksahan on noiden luvattu maa. ja hinnatkin kohdallaan. Berliini tai Hampuri.

  #197805
   avatarNimetön

  "LeatherJ" wrote: No Saksahan on noiden luvattu maa. ja hinnatkin kohdallaan. Berliini tai Hampuri.

  Juu tietty, mutta ajattelin jos menisi johonkin "etelän" maahan niin saisi samalla rusketuksen kuntoon 😉

  #197806
  chaps avatarchaps
  Osallistuja

  Turkki ehdottomasti jos haluatte lämpöä ja nahkaa,tinkimällä hinnat kohdalleen tosin halpa nahka ei ole huippulaatuista.

  #197807
   avatarNimetön

  "chaps" wrote: Turkki ehdottomasti jos haluatte lämpöä ja nahkaa,tinkimällä hinnat kohdalleen tosin halpa nahka ei ole huippulaatuista.

  Sinne siis…

  #197827

  Mallorcalla myös paljon nahkaa myynnissä. Hinnat aika korkeat mutta laatu myös ihan muuta kuin Turkin tuotteissa. Palman vanhassa kaupungissa monia putiikkeja.

  #197896
   avatarNimetön

  Terveiset Italiasta. Kävin juuri eilen kiertelemässä Firenzen nahkatarjontaa ja onhan siellä valtavasti kaikenlaista. Esim. housut
  € 70 joskin tuo nahka ei ollut kovin laadukasta mutta parempia saa jo hintaan € 100. Malleja on kaikenlaisia. Suosittelen Firenzeä. Eikä ole samanlaista pakkosyöttöä kuten Turkissa eli kaupasta selviää hengissä ulos. Olen itse ostanut parhaimmat nahkahousuni samaisesta paikasta eli Firenzestä ja parempaa mallia en ole löytänyt mistään. Mutta tinkiä pitää.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.