↑ Palaa kohteeseen Nahka-asut

Nahkapussihousut

Info Foorumit Fetissit Nahka-asut Nahkapussihousut

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 6,965 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  kiiilto 2 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #225150

  lthrboy87
  Osallistuja (Participant)

  Varusteleka julkaisut tänään tuollaiset nahkapussihousut, kuinka moni meinaa hankia ja onko kenelläkään kokemuksia nahkapussihousuista.

  #225151

  Shinyboy
  Jäsen

  Tarkoitat varmaan näitä -> Särmä Classic nahkapussihousut

  https://www.varusteleka.fi/fi/product/s … riment%3D1

  #225152

  lthrboy87
  Osallistuja (Participant)

  Tarkoitin juuri noita

  #225201

  Leatherdragon
  Osallistuja (Participant)

  Jälleen osoitus, että parhaastakin materiaalista saa hirveän lopputuloksen karmealla suunnittelulla. Meneekö tuokin kateogoriaan, "nahkahousut ovat hyväksyttävät kunhan ne ovat äärimmäisen rumat ja epäseksikkäät". Ainakin siinä mielessä nuo ovat napakymppi, toinen juttu viittiikö tuommoisia perunasäkkejä sitten jalkaansa laittaa.

  #225204

  1000homodjs
  Jäsen

  "Leatherdragon" wrote: Jälleen osoitus, että parhaastakin materiaalista saa hirveän lopputuloksen karmealla suunnittelulla. Meneekö tuokin kateogoriaan, "nahkahousut ovat hyväksyttävät kunhan ne ovat äärimmäisen rumat ja epäseksikkäät". Ainakin siinä mielessä nuo ovat napakymppi, toinen juttu viittiikö tuommoisia perunasäkkejä sitten jalkaansa laittaa.

  Paljon tästä korvaantuu varmaankin ottamalla numeroa pienemmät ja pinkeämmät pöksyt, olen kyl internetissä jotkut tosi mageetkin lateksi pussihousut nähnyt mut ne maksaakin varmaan mittoihin tehtyn sit sen 2x näiden verran.

  #225205

  Admirer
  Osallistuja (Participant)

  Nojoo, makauasioita taas keeran. 😉

  Mutta 30/40-luvun hengessähän noi retro-replicat on valmistettu, kuten tämä M36 takkikin:

  Senkin viehättävyys riippuu siitä, kuka sen on pukenut päälleen ja toisaalta katsojan mieltymyksista.

  Tällaisena nahkaan hurahtaneena motoristina näekin noi pussihousut hyvänä rekvisiittana vaikka entisöidyn 40-luvun MP:n kuljettajalle. Mutta että kylille nahkageegoilemaan noissa…. 🙄

  #225210

  kiiilto
  Jäsen

  Varustelekan mainostekstit ovat aikamoista herkkua! Ja nuo vanhalla sotilasmallilla tehdyt nahkavaatteet olisivat kova juttu 40-luvun sivuvaunupyörän kuljettajalle, ja tietysti myös matkustajalle. Olisiko tuossa tyyliin sopiva hanska: http://ivoryleathers.com/mens-leather-b … 150gl.html

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin