↑ Palaa kohteeseen Nahka-asut

Nahkaliikkeen pitäjä..;)

Info Foorumit Fetissit Nahka-asut Nahkaliikkeen pitäjä..;)

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 1,394 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Obsession 8 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #204026

  Jote83
  Jäsen

  Kävin tässä yhtenä päivänä paikallisessa nahka-asusteliikkeessä kattelee.. Itellä tietysti tiukat mustat nahkahousut(ko. liikkeestä) ja nahkatakki sekä bootsit. Omista yllätti iloisesti; 45+ nainen tiukoissa istuvissa nahkahousuissa ja lyhyessä tyköistuvassa nahkatakissa. Siinä vaihdettiin kuulumisia ja totesin että kyllähän nahka-asun täytyy istua pitäjälleen. Lady katsoi todella mielenkiintoisesti siinä etumukseeni ja totesi hymyillen että näkyyvät hyvin istuvankin..siinä vaihees allekirjoittaneen etumus kiristyi entisestään, mutta ei se näyttänyt ladya haittaavan..=)

  #204027

  Divided
  Osallistuja (Participant)

  Ja missähän tuo ko. liike sijaitsee?

  #204034

  Obsession
  Jäsen

  Nyt sitte kaikki jonottamaan ko liikkeeseen ja esitteleen kiristyviä etumuksiaan

  #204038

  :clap: Kiristyvät etumukset kunniaan! :clap:

  #204043

  Obsession
  Jäsen

  🙄

  #204051

  NahkaSeba
  Osallistuja (Participant)

  Itseasiassa valitettavan harvoin Nahkavaateliikkeiden myyjät itse pukeutuvat Nahkavaatteisiin, ainakaan silloin kun itse olen niihin mennyt asioimaan. En kyllä muista että olisi kertaakaan ollut myyjällä Nahkahousuja saatika edes jotain takkia yllään. Aina vain jotain tylsiä farkkuja tai muuta kangas-garbagea, heh. 😀

  -NahkaSeba

  #204065

  Obsession
  Jäsen

  Päteeköhän heillä sama lausahdus. että : Suutarin lapsella ei ole kenkiä 😉
  Näin kun alkaa ajattelemaan, niin EHKä se nahka vaatetus ei ole paras mahdollinen työ asu, joka päällä jaksaa tehdä töitä 8H ? Istua vaikeissa asenoissa, ommella, mittoa, korjata jne. Housut nyt saattas menetelläkkin, mutta olis kokonaan nahkaan verhoutunut niin….Ehkä ei paras työasu (Just my opinion)

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin