Palaa kohteeseen Nahka-asut

nahkalakanat

Foorumit Fetissit Nahka-asut nahkalakanat

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 12 vastaukset, 7 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Leatherboy73 avatar Leatherboy73 4 kuukautta, 1 viikko sitten.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #210790
   avatar
  Nimetön

  Ostin taannoin" between the sheets" punaiset nahkalakanat. ovat aivan ihanat mutta haisevat halvalta matokkeelta. onko tietoa miten ne saisi tuoksumaan nahalta???

  #210849
  Kp1977 avatar
  Kp1977
  Osallistuja

  Auttaisko muutaman päivän tuuletus ulkona?

  #210872
   avatar
  Nimetön

  Millaset nuo on nukkua? Vai minkälaisessa käytössä ne on? Mekin ollaan mietitty nahkalakanoiden ostoa, mutta mietityttää kuitenkin koska hintaahan niille tulee. Olisi mukava kuulla kokemuksia.

  #220333
   avatar
  Nimetön

  Nostetaan vanhaa viestiä ja kysellään onko kokemuksia muilla näistä nahkaisista petivaatteista, lakana, pussilakana, tyynyliinat…?

  #220334
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  "20m" wrote: Ostin taannoin" between the sheets" punaiset nahkalakanat. ovat aivan ihanat mutta haisevat halvalta matokkeelta. onko tietoa miten ne saisi tuoksumaan nahalta???

  No tuskin nuo mitään aitoa nahkaa ovat,vaan juuri sitä halpaa matoketta mille haisevatkin.Nehän tulisi maksamaankin hulluna,kun nahkaa menee vuota kaupalla 😯
  Ja ei ole kiiltävät materiaalit hyviä sänkyvaatteissa,muuten kuin eroottisissa leikeissä.Eivät tahdo pysyä paikallaan,eikä niissä meinaa unikaan tulla 😆 No aito nahka voisi olla "pitävämpää"kun mokkapuoli tulisi patjaa ja peittoa vasten…mutta se HINTA,jos joku tuollaiset tekisi 🙄

  #220336
   avatar
  Nimetön

  Leathermaniacs.de myy lakanaa joka on ikäänkuin pussilakana patjalle, ei ongelmia paikallaan pysymisen kanssa… Mutta 160×200 patjalle sopiva lakana maksaa n.460€
  Ei se siis halpa ole. Pussilakana peitolle, kokoa 135×200 kustantaa 530€
  Ei sekään halpa…
  Kovasti kehuvat että aitonahkaisena on hengittävä ja kesällä viileä, talvella lämmittää, mitenlie käytännössä…
  "As the bedding is temperature-regulating,
  it doesn’t only warm in the winter, but also cools in the summer in a pleasant way.
  Through the breathability of the leather there is no freezing as well as no sweating."

  #220338
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  No niin,että semmoiset 1500e lakanat 😕
  Kaikki sanoo nykyään,että ei saa puhua enää markoista,sehän nyt kuulostaakin köyhältä.Mieleni tekee silti kysyä,kuka olisi markka aikaan ostanut 9000 mk:n sänkyvaatteet…käsi ylös!Eipä taida tähän euro aikaankaan hirveetä tilaus ruuhkaa noilla olla.

  Erikoiselta kuulostaa tuon putiikin mainospuheet,että talvella lämpimät ja kesällä viileät?Kyllähän toki tuo pinta on varmaan kesällä aluksi viileä,mutta mikä siitä tekee talvella lämpimän?
  Ainakin auton nahkapenkit on talvella pirun kylmät,tosin onhan autossa pakkasta,mutta kuitenkin eihän nahka sinällään mikään varsinaisesti lämmin materiaali ole,hyvinkin tuulen pitävä kyllä.

  ps.Saakohan tuohon hintaan jo tyynyliinat kaupanpäälle 😆

  #220339
   avatar
  Nimetön

  Tyynyliinat tähän vielä päälle, koosta riippuen 50-100€ kappale 😀

  Tuollaisen rahan sijoittaisin näiden lakanoiden sijaan uuteen sänkyyn/patjoihin ja nukkuisin oikeasti hyvin 🙂

  #220340
   avatar
  Nimetön

  Ollaan me kovasti mietitty nahkalakanoita, aitoja siis. Uusi sänky jo on. 😀 Between the sheets mainostaa kyllä aidoiksi omia lakanoitaan ja kalliita nuokin on. Itse nukun aika paljon keinonahkaisella peitolla ja aluksi se olikin outoa, mutta nykyisin nukun sillä jopa paremmin kuin ns. normipeitolla. Aito nahka olisi varmasti mukava materiaali lakanoihin, mutta ikävän hinnakas. Siksi tuo mietityttää, kun muitakin rahanreikiä löytyy. Myös kumiset lakanat voisi olla jännät kokeilla, mutta ne kylläkin pitäisi melkeinpä ehdottomasti olla klorinoidut.

  #220344
  TiinaNa avatar
  TiinaNa
  Osallistuja

  minä oon käyttänyt pvc lakanoita, nahkalakanatkin olisi kyllä ihanat mutta tulee liian kalliiks

  #220346
   avatar
  Nimetön

  Ehkä kun se parempi sänky on hankittu, ja kerätty lisää varoja niin sijoitan tuollaisiin… 🙂
  Viimeistään lottovoiton osuessa 😀

  #222358
   avatar
  Nimetön

  Mistä nahkalakanoita voi ostaa, kun tarve olisi nyt vain aluksi peitolle eli siis pussilakanalle? Eikös peiton koko ole Suomessa 230x210cm tai 230x200cm?
  Tämä näyttää hyvälle

  Mutta maksaa hunajaa. 🙁
  Onko muitakin vaihtoehtoja?
  http://www.betweenthesheets.co.uk/leath … sheets.htm

  #267761
  Leatherboy73 avatar
  Leatherboy73
  Osallistuja

  Moi kaikki.

  Multa löytyy toki perinteinen latex-lakana mustana. Kaksikin settiä on. Punaisen voisi hommata, nämähän ovat aika halpoja nämä latexit nykyään.

  Tekonahkaisen päiväpeiton ostin 1 v sitten. Mustaa tekonahkaa ommeltuna isoista paloista, jotta näyttää olevinaan enemmän aidolta nahalta. Hobby Hall myi vastaavia noin 5-10 v sitten -ei myy nykyään.

  Sitten se paras, joskus käytän lakanana kokonaista violettia naudan nappanahkavuotaa. Yksi vuota on niin iso että peittää parisängyn melkein kokonaan. Toisen punaisen nahkavuodan voi sitten vetää peitoksi vielä päälle.

  Toki vielä on haaveissa ne aidot oikeat (mustat) nahkalakanatkin.

  By the way… 1 v sitten löysin mustat kiiltävät pvc-verhot! Ovat siis aivan verhoiksi suunnitellut ja leikatut tehtaan toimesta. Ne ei ole vielä olleet käytössä.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.