Palaa kohteeseen Nahka-asut

Nahkahousut pääkaupunkiseudulta

Foorumit Fetissit Nahka-asut Nahkahousut pääkaupunkiseudulta

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 1,775 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 5 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #207861
   avatar
  Nimetön

  Osaako kukaan kertoa, mistä päin pääkaupunkiseutua löytyy kelvollisia nahkahousuja? Olen hankkimassa nahkahousuja, mutta en halua tilata niitä netistä vaan haluan päästä kokeilemaan. Pitäisi löytyä sellaiset, että voi laittaa bootsit jalkaan lahkeen sisään – ei siis mitään kapenevia lahkeita. Vois olla jotain tähän tyyliin: http://www.leathericon.com/dresses/stra … t-503.aspx
  Nämä on myös aika siistit: http://www.leathericon.com/dresses/pant … r-192.aspx

  #207881
   avatar
  Nimetön

  Nahkamaailma vantaalla, Redskins sellossa tai Nahkafreda keskustassa.

  Oliko siis naisten vai miesten housut hakusessa?

  #207886
   avatar
  Nimetön

  Naisten housut oli kyseessä. Kävin tänään Sellon Redskinsissä ja ostin housut, kun sattui semmoiset ikäänkuin mulle vartavasten tehdyt 😀

  #212919
   avatar
  Nimetön

  "-mappe-" wrote: Naisten housut oli kyseessä. Kävin tänään Sellon Redskinsissä ja ostin housut, kun sattui semmoiset ikäänkuin mulle vartavasten tehdyt 😀

  onkohan kauppa vielä olemassa? enta onko siellä nahkahousuja myytävänä? 😛
  entäs nahkamaailma vantaalla?

  #212992
  LeatherJ avatar
  LeatherJ
  Osallistuja

  Eikös Redskins mennyt nurin. Joskus Hesarissa on joitain heidän outlet mainoksiaan. Sijaintia en muista.

  #212994
  Divided avatar
  Divided
  Osallistuja

  Ainankin kymmenkunta vuotta sitten, kun kävin siellä Vantaan Nahkamaailmassa tutustumassa valikoima oli kyllä laaja. Sieltä sitten silmiin osui eräs pilottimallinen nahkatakki, joka tuntui hyvälle, mutta oli mielestäni kalliin puoleinen. Jos oikein enää muistan, niin hintapyynti oli 2100 markkaa. Yrittäjänä oli joku Ahmed Karvaranne joka ei suostunut hinnasta neuvottelemaan, mutta lupasi keittää teekupposet, jos kaupat syntyy.

  No ei niin hirveästi tehnyt teetä mieli, että oisin sillähintaa suostunut ostamaan, joten takki jäi heidän rekkiinsä roikkumaan.

  Seuraavana päivänä kävin Helsingin muita nahkavaateliikkeitä läpi ja RedSkinistä löytyi samanlainen takki, jonka hinta oli vieläkin korkeampi. Heillä oli samaa takkia kylläkin kahdella eri värillä (musta ja ruskea), mutta hinta oli siellä niin taivaissa, että en edes ruvennut asiasta myyjän kanssa puhumaankaan.

  Sitten menin senaikaiselle NahkaFredalle, jossa sama takki oli taas kaupan. Hinta oli hmmm…jotain 1200 markan tienoilla ja kaupathan siitä syntyi. Takki on vieläkin käytössä liki päivittäin enkä ole yhtään katunut ostostani.

  #214508
   avatar
  Nimetön

  "LeatherJ" wrote: Eikös Redskins mennyt nurin. Joskus Hesarissa on joitain heidän outlet mainoksiaan. Sijaintia en muista.

  http://www.redskins.fi
  Kannelmäessä oleilee.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.