Nahkahousujen korjaus

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 703 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 5 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #222025
   avatar
  Nimetön

  Millähän tapaa tuollainen reikä kannattaisi korjata nahkahousuissa…? Vai saako tuota siististi edes korjattua?
  Ostin kirpparilta Spirit merkkiset housut, 3€, varmaan reiän ja parin puuttuvan napin takia halvat, mutta Ah niin hyvät jalassa että…paksua, todella pehmeää nahkaa… Olis kiva saada korjattua…:)

  0
  #222040
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Jos noista hyvän haluaa,pitäisi koko nahkapala vaihtaa.Tietysti lisä sauman voi tehdä esim.jonnekin taskun alapuolelle,mutta sauma pitää tehdä myös sitten toiseenkin punttiin,ettei näytä hassulta.
  Ongelma on varmaankin löytää samantyyppistä nahkaa,toki musta on väreistä helpoin tässä tapauksessa.Ja sekin,että miten paljon olet valmis maksamaan korjauksesta,halvimmillaankin puhutaan varmasti useista kympeistä.

  Edullisin korjaus on liimata nahkapala reiän kohdalle sisäpuolelta.Tämä ei tosin ole se näkymättömin.

  En halua mitenkään lytätä ajatustasi,mutta jos tuttava piirissäsi ei ole nahkaompelijaa,unohtaisin ainakin koko nahkapalan vaihdon.Taitaa tulla sen verran maksamaan,että saat sillä rahalla muutamat käytetyt ehjät housut 🙂

  0
  #222050
   avatar
  Nimetön

  Jep,

  Näin vähän ajattelin..turhan suuri työ pienestä reiästä.. Jää siis tähän kuntoon kotihousuiksi, vaikka ei tässä toistaiseksi ole missään muualla nahkahousuja oikeastaan käyttänytkään.
  Säästän rahani ja Täydellisten nahkahousujen kirpparietsinnät jatkukoon 🙂

  0
  #222053
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Jos sulla löytyy pala mustaa nahkaa,niin helposti sellaisen itsekin liimaa sisäpuolelle.Käyttäisin kontaktiliimaa ja sitten vaan painelee kunnolla palan kiinni.

  Ajattelin vain,että ei lähde tuosta repeämään lisää,kun ovat kerran käytössä.Jos noilla vaikka istutaan,tuo kohta on aika tiukilla.Jossain lahkeen takaosassa tuollaisesta reiästä ei olisi huolta.

  0
  #222062
   avatar
  Nimetön

  Pitänee kokeilla liimata pala paikaksi. "Varanahkaa" löytyy kyllä, n.30 paria mustia, puolen tusinaa ruskeaa, beigeä, punaista ja valkoistakin nahkahousua.
  Nyt kun tässä muistelee niin leikkasin lähes samanlaisista nahkahousuista sortsit ja löytyy varmaan vielä ne irti leikatut lahkeetkin… 😀
  Josko vielä nappais ne kainaloon ja marssisi tuonne Nahkamuoti Desire:lle esittämään hintakyselyjä… 🙂

  0
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.