Nahkahousuja myyvä liike Helsingistä….Tai lähiympäristöstä

Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Nahka-asut Nahkahousuja myyvä liike Helsingistä….Tai lähiympäristöstä

Tämä aihe sisältää 19 vastaukset, 5,963 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 3 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #226281
  Wiljam194/104Kg avatar
  Wiljam194/104Kg
  Osallistuja

  Tervehdys kaikille

  Nyt tarvittäisiin pikaisesti apuja! Tarkoitus olisi löytää myymälä jossa myydään naisten nahkahousuja pk-seudulta. Ei nimittäin ole ihan helppo löytää aitojen nahkahousujen myymälää. Tiedän, että netistä saa tilaamalla, mutta harvemmin koko osuu kerralla oikein.

  Kauppakeskukset ovat täynnä liikkeitä joista saa vahakangas ja (teko)nahkahousuja, mutta aitoja 5-taskumalleja ei sitten missään 😥

  Eräs kauppias sanoi, että aitoja housuja ette löydä mistään. Minun on vaikea uskoa tuota ja siksi pyydän teiltä apua.

  Kiitos jo etukäteen

  -W-

  0
  #226283
  Divided avatar
  Divided
  Osallistuja

  Saattaa olla nuo prätkäliikkeet liki ainoa vaihtoehto. Storm, Eurobiker, SuperBike tms.

  Mustaanahkaa.fi ja Kampin kauppakeskuksessa Morticia ehken.

  0
  #226285
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Friitala Outlet
  Ylästöntie 9
  Vantaa

  Tuo myy tietääkseni muitakin nahkavaatteita. En kyllä ymmärrä, eikä kukaan ole osannut selittää, mitä tuo Friitala sana tekee enää nimessä ❗
  Friitala on lopettanut jo vuonna 2010 valmistuksen Ulvilassa, eikä tietääkseni ole jatkanut sitä muualla.

  Heitetään Wiljam pallo sinulle 🙂 Jos menet käymään tuolla, kysäiseppä samalla tuosta Friitala asiasta ja infoile sitten tänne.

  0
  #226286
  Wiljam194/104Kg avatar
  Wiljam194/104Kg
  Osallistuja

  Kiitos Divided

  Eipä ole prätkäliikkeissä tullut käytyä. Ajatus on ollut, että sieltä löytyy ajamiseen tarkoitettuja housuja paksulla nahalla ym ym Täytyy kuitenkin käydä tarkistamassa.

  Muul1 Käyn tarkistamassa paikan tänään…Yritän muistaa kysäistä 😉

  Kiitoksia
  -W-

  0
  #226288
   avatar
  Nimetön

  http://www.garageland.fi/fi/nahkafarkut.html
  Tuolta vois löytyä, liike on Viiskulmassa.

  0
  #226289
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  "Wiljam194/104Kg" wrote: Kiitos Divided

  Eipä ole prätkäliikkeissä tullut käytyä. Ajatus on ollut, että sieltä löytyy ajamiseen tarkoitettuja housuja paksulla nahalla ym ym Täytyy kuitenkin käydä tarkistamassa.

  Muul1 Käyn tarkistamassa paikan tänään…Yritän muistaa kysäistä 😉

  Kiitoksia
  -W-

  Nuo mp-liikkeitten housut ovat yleensä tosiaan sellaista paksua martioitua nahkaa ja täynnä kaikenlaista rensseliä.
  Sweep merkillä on kyllä perushousua ja muuhunkin käyttöön sopivaa, kuin motoiluun.

  0
  #226398
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Mites tämä meni Wiljami…löysitkö housuja ja kävitkö Friitala outletissa? On hiukan ärsyttävää, että kysytään joitain asioita, saadaan vastauksia, mutta lopputulos jätetään kertomatta.

  Ihan sama asia, kun jossain autofoorumilla kysytään apuja johonkin vikaan, saadaan mahdollisia neuvoja ja auto kuntoon, mutta jätetään kertomatta missä vika oli. Auttaisi pirusti montaa muutakin ihmistä painiessa saman vian kanssa!

  0
  #226402
  NahkaSeba avatar
  NahkaSeba
  Osallistuja

  No jos auttaa edes vähäsen, niin voin kertoa omia kokemuksiani jotka tosin ovat vähän vanhoja jo.

  Kävin tuolla Vantaan liikkeessä viimeksi viisi vuotta sitten ja silloin sieltä löytyi viisitaskumallista mustaa Nahkahousua. Ei ollut erikseen miesten sekä naisten malleja. Nahka oli sileää ja pehmeää laatua.

  Tuolta Garagelandilta tilasin myös joskus 2011 viimeksi Nahkahousut ja niiden Nahka oli aika paksua sekä kovaa ja karkeaa. Sekä housujen mitoitus oli paljon pienempi kuin mitä kokotaulukko antoi ymmärtää, joten tarkkana jos netin kautta tilaa sieltä.

  Molemmissa housuissa oli myös aika korkea vyötärö.

  -NahkaSeba

  0
  #226407
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Tuolla Vantaan putiikissa on ollut naisten housuja, mutta en tiedä minäkään tämän päivän tilannetta. Eräs entinen naisystävä osti sieltä taskuttomat lammasnahkaiset housut, mutta siitäkin on jo reilu 6 vuotta aikaa.

  0
  #226409
  Wiljam194/104Kg avatar
  Wiljam194/104Kg
  Osallistuja

  Kiitoksia kaikille vinkeistä.

  Friitalassa oli vain yhdet 5-taskumallin housut tarjolla (mustat), elikkäs tarjonta on vähintäänkin heikkoa. Takkeja sen sijaan oli sitten aivan prkl:eesti tyrkyllä.
  Prätkäliikkeissä en ole ehtinyt käydä tutustumassa tarjontaan/valikoimaan.

  Lähes kaikki kauppakeskukset on tullut kahlattua pk-seudulla tuloksetta. Nyt onkin ajatus se, että tässä täytyy tehdä reissua Ruotsiin tai Tallinnaan jos vaikka jossakin tulisi vastaan liike jossa olisi edes hiukan valikoimaa.

  Vahvasti on muodostunut kuvaksi se, että vaikka me foorumilaiset olemmekin nahan ystäviä ja uskon, että toivoisimme kaikki nahkavaatteiden (tarkoitan tässä nahkahousuja) yleistyvän katukuvassa niin ei ko.housut ainakaan helsinkiläisten vaatekauppiaden/sisäänostajien mielestä ole se tuote jota kannattaa varastoon ottaa.

  Elikkäs jos jollakulla pistää silmään joku liike mistä löytyy asiallisia 5-taskumallin housuja niin vinkatkaa ihmeessä.

  -W-

  0
  #226411
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  On tämä kyllä ihmeellistä. Laskin aika paljon tuon Friitala outletin varaan, että siellä olisi nyt muutamia malleja ainakin. Kyllä se on ikäväkseni todettava, ettei Suomesta varmaan nahkahousuja juuri kivijalka liikkeistä löydy. Helsinki suht iso kaupunki, tarjonta silti ihan olematonta 😕
  En kyllä laske yhtään enempää esim. Tallinnan tarjonnan varaan, mitä olen kuullut.

  Myynnit ovat siirtyneet varmaan pääasiassa nettiin ja kun kysyntää nahkahousuille ei yksinkertaisesti ole, on ymmärrettävää ettei niitä oteta myyntiin.

  Kyllä on ikävä kultaista 80-90 lukua 😥 Silloin valikoimaa oli runsain mitoin ja katukuvassakin näkyi lähes päivittäin. Ja ennenkuin joku ehtii avautua, tarkoitan nimenomaan aitoa nahkaa. Noita kurahousuja toki näkyy paljon tänäkin päivänä liikkeellä.

  0
  #226414
  lthrboy87 avatar
  lthrboy87
  Osallistuja

  mustaanahkaa.fi myymällä löytyy Helsingistä siellä paljon valikoimaa

  0
  #226416
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Mustaanahkaa ja valikoimaa 😀 😆 Kylläpä sai hyvät naurut aamuyöhön 😆

  0
  #226463
  TTT avatar
  TTT
  Osallistuja

  Taitaa seuraava ostotilaisuus olla tammi-helmikuun vaihteessa kun mp-messut seuraavan kerran pidetään. Sieltä saattaa tuurilla taas joku erä löytyä esim. Leatherheavenin osastolta, sikäli kun ovat messuille tulossa. Messuilta omatkin viimeisimmät löysin kun olin heti ovien avauduttua penkomassa. Sieltä voi siis löytää ihan norminahkiksia, ei pelkkiä ajohousuja.

  Toinen vaihtoehto on teettää omilla mitoilla ja toiveilla, mutta silloin pitää olla valmis maksamaan enemmän. Ja miksi ei jos nahkapökät ihan oikeasti haluaa, käyttöikää saa yli 20 vuotta jos laatu on ok eikä itse niitä tärvele, vuotta kohden siitä ei paljoa hintaa jää.

  0
  #226688
   avatar
  Nimetön

  "TTT" wrote: Toinen vaihtoehto on teettää omilla mitoilla ja toiveilla, mutta silloin pitää olla valmis maksamaan enemmän. Ja miksi ei jos nahkapökät ihan oikeasti haluaa, käyttöikää saa yli 20 vuotta jos laatu on ok eikä itse niitä tärvele, vuotta kohden siitä ei paljoa hintaa jää.

  Juu, käväisin keväällä tiedustelemassa uusien pöksyjen tekoa eräässä ompelimossa. Sillä hetkellä yli 800 euroa tuntui vähän liialle. Varsinkin kun olen miltei tyytyväinen nykyisiin, jotka ostin vuosituhannen vaihteessa 400 markalla jostain perusfarkkuliikkeestä (silloisessa nahkamuoti-aallossa oli miehillekin tarjontaa…).

  0
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 20)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.