Nahkafoorumin linkkihakemisto on julkaistu!

Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Nahkafoorumin linkkihakemisto on julkaistu!

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 8 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #343489
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Nahkafoorumi sai jälleen kaivattua sisältöä, kun uusi linkkihakemisto julkaistiin fetissi- ja kinkyhenkisille kävijöille  :yahoo:

  Nahkafoorumin linkkihakemisto

  Linkkihakemistoon voi kaikki jäsenet lisäillä linkkejä eli, jos tiedät hyvän aiheeseen sopivan linkin niin kerro siitä muillekin pienen esittelytekstin kera niin linkki tulee samantein näkyville linkkihakemistoon  :good:

  Jos ei lisäämällesi linkille tunnu löytyvän vielä kategoriaa niin kannattaa laittaa se ”Kiinnostavat sivut” kategorian alle niin siirrellään se sit myöhemmin sopivampaan kategoriaan  😉

  Linkkihakemistossa pystyt myös kommentoimaan kauppoja / linkkejä ja antamaan sitä kautta ns. risuja / ruusuja ja näin ollen muut sivuston käyttäjät saavat vinkkejä, että kannattaako kyseistä kauppaa käyttää vai ei  :scratch:

  Tietenkin palautetta otetaan vastaan ja ehdotuksia mahdollisista uusista kategorioista  :mail:

  4+
  Admirer avatarNahkaSeba avatarnahkahousu58 avatarJatimatic 2.0 avatar
  #343982
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Linkkihakemisto on saatu hyvään vauhtiin ja tällä hetkellä linkkejä löytyy jo vajaa 150 kpl. Nahka-, latex- ja pvc-asukaupat alkaa olemaan aika hyvin edustettuna  B-)   Eli tässä vaiheessa voidaan jo todeta, että nahkafoorumin linkkihakemisto on suomen suurin fetissi- ja kinkyhenkisille suunnattu linkkihakemisto  B-)

  Linkkihakemiston pääsivulla kategorian alla linkit näkyy uusimmasta vanhimpaan eli lisäysjärjestyksessä. Kategorioissa linkit on järjestetty aakkosjärjestykseen.

  Eli ei muuta, ku linkkejä lisäileen  :good:

  Ja, jos ei vielä löydy kategoriaa sinun linkillesi niin lisää se ”mielenkiintoiset sivut” kategoriaan niin siirrellään niitä sitten sieltä myöhemmin oikeisiin paikkoihin  😉

  0
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.